Szukaj
Bardzo ładnie kadrowo, natomiast co do kolorów to nie jestem do końca przekonany, jednak ogólne wrażenie bardzo pozytywne![]()
Mi się podoba, kadr super, a kolor taki stonowany mi tu pasuje, myślę, że można jeszcze bardziej do przygasić i klimat się wzmocni. Podoba się za inne pokazanie znanego z forum tematu.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Kadr ładny, z obróbką bym jeszcze powalczył (kolory, światło)
Jakąś pielgrzymkę tam mieliście, do miejsc urokliwych dla fotografujących?
kadr OK
Szkoda, ze wczesniej nie wiedzialem o plenerku. Teraz zaluje
Kolorki inne i ciekawe. Kadr badzo ladny. Syfek rowniez mi sie podoba. W tym przypadku jest bardziej w mocnym punkcie
PS: Rzadko ostatnio zagladam. Tu sie juz nie zwraca uwagi na syfki? Sorry jesli cos pominalem
Moze tak ma byc![]()
Tomaszku........gdybys czasami tutaj wpadal to bys z nami pojechal....!
A co do syfkow....nikt nie zwraca uwagi bo zadnego tutaj nie ma.....a moze i jest
Kolorki faktycznie mogly byc zywsze.....masz czerwone swiatelko na skalkach.....zreszta chyba z wami o tym rozmawialem jak swieciloKwestia konkretnego kierunku obrobki tutaj moze duzo zmienic.....kadr jest ok....powalczyl bym z krzywizna latarni
Darku masz chyba manie uzywania slowa inne.........cos czesto uzywasz tego na forum a sam powtarzasz sie ze swoimi kadrami.....albo sa takie podobne do siebie.......czy uslyszales kiedys ze "nie sa inne"??!
Odnosze dziwne wrazenie ze kiedy pokazujesz te sama wierzbe po raz trzeci czy czwarty to jest ok a jak ktos pokazuje klify to juz jest nuda tak?!
Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 14-04-2010 o 00:54
Nikon http://greg77.com/
Też uważam,że kadr jest OK,natomiast brakuje mi nieco światła i czystości,klarowności.Wyprostowałbym również.
Pozdrawiam
Andrzej.
mz . jest fajnie, przeszkadza mi jednak np.kolor samej latarni wpadajacy w lekki róż kolorki sa z takim lekkim zafarbem rózowym cyba warto porawić WB![]()
Skontaktuj się z nami