Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 56

Wątek: porcelain

Domyślnie

Pierwszego niestety nie widać... Dwójka - klasa!

Domyślnie

Wiem że jak wejdę w Twój wątek to zobaczę dobre zdjęcie. Miód na moje oczy
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

jak zawsze rewelacja!
    D 80 + szklarnia, Canon 5D + szkła

zapraszam na stronę grupy fotograficznej: JastalFotoGrupa

Domyślnie

Jesli mozna o porade spytac to czym te oczeta na pierwszej fotce wyostrzone, bo jakos sie nie moge tego osiagnac, bynajmniej na tak mistrzowskim poziomie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukaszm Zobacz posta
    Jesli mozna o porade spytac to czym te oczeta na pierwszej fotce wyostrzone, bo jakos sie nie moge tego osiagnac, bynajmniej na tak mistrzowskim poziomie
    Ja podejrzewam, że to badziewny duet Nikon D3X + Nikkor 200 mm f/2.0 jest odpowiedzią na to pytanie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Phoenix Zobacz posta
    kłania się tu oczywiście brak wizażystki na sesji - wiele, a właściwie większość sesji u mnie to spontan Piotrze, przy fotografii takiej "emocjonalnej" nie ma to większego znaczenia, ale mi również posklejane rzęsy przeszkadzają
    co do nosa - to raczej jest rozmyty, ale oczywiście całą skórę "łatkowałem" - gdyż rzadko trafiają się modelki z idealna cerą i jeszcze brak wizażystki
    Po tym co napisałeś, że większość Twoich sesji jest bez wizażystki to.... normalnie zbieram szczękę z podłogi
    Rewelacyjne są te zdjęcia oraz obróbka, jak i inne Twojego autorstwa !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Po tym co napisałeś, że większość Twoich sesji jest bez wizażystki to....
    wcale tak nie napisał, choć tak chyba jest. Napisał, że tu nie było wizażystki, a większośc sesji to spontan (tzn pomysł jeden-dwa dni przed). Ale on czasami ma spontaniczne wizażystki albo raczej modelki czasami potrafią sobie załatwic nagły make-up.
    fakt, często nie ma wizażystek, ale często ma dziewczyny z dobrą cerą, a i retusz robi swoje.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    wcale tak nie napisał, choć tak chyba jest. Napisał, że tu nie było wizażystki, a większośc sesji to spontan (tzn pomysł jeden-dwa dni przed). Ale on czasami ma spontaniczne wizażystki albo raczej modelki czasami potrafią sobie załatwic nagły make-up.
    fakt, często nie ma wizażystek, ale często ma dziewczyny z dobrą cerą, a i retusz robi swoje.
    Ahaaaa....

Domyślnie

dosłownie magia, można się zapatrzyć i to na dłuższą chwilę

Domyślnie

Wszystko pięknie, ale kolczyki na 1 niepotrzebne. Wprowadzają zamieszanie
    Pomysł na splątanie włosów w 2 zdjęciu rewelacyjny, jeszcze takiej koncepcji nie widziałem. Brawo!

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów