Close

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 56

Wątek: porcelain

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Jak zwykle świetnie Gratuluję świetnej formy i kolejnej udanej sesji

Domyślnie

przy tak bliskim portrecie nie dalo sie przeczesac rzes? takie posklejane strasznie zwracaja uwage.
    mam tez niesmiale pytanie - modelka ma naprawde taki nos czy jest przestemplowany?
    cala reszta jak zwykle na wysokim poziomie.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    przy tak bliskim portrecie nie dalo sie przeczesac rzes? takie posklejane strasznie zwracaja uwage.
    mam tez niesmiale pytanie - modelka ma naprawde taki nos czy jest przestemplowany?
    cala reszta jak zwykle na wysokim poziomie.
    kłania się tu oczywiście brak wizażystki na sesji - wiele, a właściwie większość sesji u mnie to spontan Piotrze, przy fotografii takiej "emocjonalnej" nie ma to większego znaczenia, ale mi również posklejane rzęsy przeszkadzają
    co do nosa - to raczej jest rozmyty, ale oczywiście całą skórę "łatkowałem" - gdyż rzadko trafiają się modelki z idealna cerą i jeszcze brak wizażystki
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Phoenix Zobacz posta
    mi również posklejane rzęsy przeszkadzają
    to dobrze bo myslalem ze ze mna jest cos nie tak
    co do nosa - to raczej jest rozmyty, ale oczywiście całą skórę "łatkowałem" - gdyż rzadko trafiają się modelki z idealna cerą i jeszcze brak wizażystki
    nie owie tu o cerze bo to normalne i zrozumiale tylko o ksztalcie nosa. po bokach jest jakby w
    ypchany i splaszczony. dlatego sie pytalem czy to przez obrobke czy modelka tak ma
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Phoenix Zobacz posta
    kłania się tu oczywiście brak wizażystki na sesji - wiele, a właściwie większość sesji u mnie to spontan Piotrze, przy fotografii takiej "emocjonalnej" nie ma to większego znaczenia, ale mi również posklejane rzęsy przeszkadzają
    Po tym co napisałeś, że większość Twoich sesji jest bez wizażystki to.... normalnie zbieram szczękę z podłogi
    Rewelacyjne są te zdjęcia oraz obróbka, jak i inne Twojego autorstwa !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Po tym co napisałeś, że większość Twoich sesji jest bez wizażystki to....
    wcale tak nie napisał, choć tak chyba jest. Napisał, że tu nie było wizażystki, a większośc sesji to spontan (tzn pomysł jeden-dwa dni przed). Ale on czasami ma spontaniczne wizażystki albo raczej modelki czasami potrafią sobie załatwic nagły make-up.
    fakt, często nie ma wizażystek, ale często ma dziewczyny z dobrą cerą, a i retusz robi swoje.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    wcale tak nie napisał, choć tak chyba jest. Napisał, że tu nie było wizażystki, a większośc sesji to spontan (tzn pomysł jeden-dwa dni przed). Ale on czasami ma spontaniczne wizażystki albo raczej modelki czasami potrafią sobie załatwic nagły make-up.
    fakt, często nie ma wizażystek, ale często ma dziewczyny z dobrą cerą, a i retusz robi swoje.
    Ahaaaa....

Domyślnie

za przedmowcami.....rewelka !!!!!!!!! a moze na podstawie 2 bys rozpisal jakiegos malego tutorial'a, mysle ze duzo osob by chcialo poznac jak to robisz pozdrawiam

Domyślnie

A ja jestem w szoku że przy takiej przysłonie oba oczka i usta wyszły ostre! Ja robie przy 2 i usta mam już poza głębią. Dla mnie rewelka, kolory bajkowe
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów