Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bth Zobacz posta
    @badi: Piatki będę bronił, chociaż ucięta. Mam już z tysiąc zdjęć gitarzystów w stylu "stoi i trzyma gitarę". Są koncerty, podczas których ekspresja wioślarza ogranicza się do takich rzadkich momentów jak na tym zdjęciu. Nie zawsze są podskoki i bieganie po scenie
    luzik mowie tylko o moim spaczonym podejsciu

Szóstka - a co w niej pokracznego? Kroka dał do przodu
    no wlasnie ten rozkrok mi sie nie podoba. dla mnie ze sceny zespol rockowy i pokrewny ma bic moca, maja byc bogamai nad glowa ulomnych, maja mnie opluc i gwalcic kobisze w majonezie, ma byc absolutus. tu tak mily chlopak w pseudo szpagacie, to mi nie lezy.

Cytat Zamieszczone przez PaRaGaS Zobacz posta
    Takie tam pierdoły.

Na jedynce razi mnie światło (na pewno dało się wyłapać moment bez niebieskiego) i brak miejsca pod łokciami, ale zdjęcie które uważam za jedno z moich najlepszych jest jeszcze bardziej "przesunięte" w górę (i jeszcze w kadrze za mało mikrofonu w mikrofonie ), więc tak jak mówiłem, to jest pierdoła która mnie razi, ale nic więcej.
    zle uwazasz. masz lepsze hihi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta
    zle uwazasz. masz lepsze hihi.
    Możliwe, to nie jest wątek o mnie. Linka dałem tylko jako ilustrację.
    A w ogóle to praktycznie nie fotografuję od ponad roku. Torba ze sprzętem leży i się kurzy.
    Marek Piotr Praski a.k.a. PaRaGaS
    D80+T17-50/2.8+S30/1.4+N50/1.8+N80-200/2.8+Tair135/2.8+SB-800+Tenba Messenger
    Last.fm | www.marekpraski.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PaRaGaS Zobacz posta
    Możliwe, to nie jest wątek o mnie. Linka dałem tylko jako ilustrację.
    wez sie nie spinaj, 'jam jestem droga...'

bth
    Gość

Domyślnie

Chłopaki, dzieki za konkretne odpowiedzi. Zapewniam, że po nikim jeździć nie zamierzam, bo niby czemu? Lubię spierać si o zdjęcia, swoje i innych, nie obrażam się Tak podsumowując, spodziewałem się po Lao Che zespołu ciekawego fotograficznie, okazało się ze są dość statyczni ma scenie (jak na swoją muzykę).

Domyślnie

Chłopaki, dzieki za konkretne odpowiedzi. Zapewniam, że po nikim jeździć nie zamierzam, bo niby czemu? Lubię spierać si o zdjęcia, swoje i innych, nie obrażam się Tak podsumowując, spodziewałem się po Lao Che zespołu ciekawego fotograficznie, okazało się ze są dość statyczni ma scenie (jak na swoją muzykę).
    O Ciebie się nie bałem, ale wiesz jak to bywa na forum.
    Nie chcę flejma i mam nadzieję, że moje narzekanie było przynajmniej minimalnie merytoryczne.
    Marek Piotr Praski a.k.a. PaRaGaS
    D80+T17-50/2.8+S30/1.4+N50/1.8+N80-200/2.8+Tair135/2.8+SB-800+Tenba Messenger
    Last.fm | www.marekpraski.pl

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów