Prosba - kazdy kto tu zajrzy niech nabazgra co sadzi o ponizszym obrazku. Jesli zas tego nie zrobi niech spojrzy na licznik lookniec swojego obrazka i skonfrontuje to z iloscia komentarzy.
Szukaj
Prosba - kazdy kto tu zajrzy niech nabazgra co sadzi o ponizszym obrazku. Jesli zas tego nie zrobi niech spojrzy na licznik lookniec swojego obrazka i skonfrontuje to z iloscia komentarzy.
Te kamolce (moze nie dokladnie TE, ale podobne) pojawily sie w "The Secret Garden"? Jakos znajomo wygladaja...
Kadr bdb, ale co do konwersji... nie mam pytań!
Fajna tonacja. Jak rozumiem dazenie do budowania serii.
To, co mi sie podoba to zdjecie. To co nie podoba, to duzy dysonans czasowy pomiedzy dolem a gora foty. Niepotrzebnie wyczuwam manipulacje.
Pomijam,ze kadr poprowadzony na najwyzszym pozimie. Ale takie pieszczoty tutaj nie sa Ci potrzebne![]()
Ostatnio edytowane przez GUINNESSts ; 11-04-2010 o 17:08
To jest swietne. Bardzo fajna tonacja.
szczerze to takiej tonacji nie widzialem jeszcze
i podoba sie mi
Oczywiście wykonanie jest bardzo dobre,ale dla mnie to już jest "fantazja okołokrajobrazowa",co nie znaczy, że tego nie lubię...nie.
Woda jakoś płasko i mętnie wyszła,ale to chyba wina ...prześwietlenia..![]()
Ostatnio edytowane przez borregaard ; 11-04-2010 o 17:21
Pozdrawiam
Andrzej.
"fantazja okołokrajobrazowa" - cos w tym jest.
Piekny kadr, bajecznie nierealistyczny. Wciaga.
Marcin, na wysokości horyzontu na wodzie sa miejsca gdzie jest inny kolor. Mam wrażenie, że gdy łączyłeś i jezdziłeś pedzlem to delikatnie wjechałeś na wodę - widać przejście pomiedzy wodą ka krótkim, a długim czasie. Tu jest bardzo dlugi czas naswietlania i morze powinno wyjsć jednolicie - plasko i ten sam odcien. Moge sie mylić, oczywiście.
Fajne mleko wyszło, kadrowo też daję radę![]()
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Skontaktuj się z nami