Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 40

Wątek: My downfall

Domyślnie

dobrze wyszło, ale może chmury w innej tonacji, ciemniejszej?

Domyślnie

Mnie się widzi foteczka, ładna konwersja, ładne chmurki, kamolce... zastanawia mnie Marcinie czemu nie robisz zdjęć z rozmazanym niebem, tzn robisz ale później to zmieniasz, a chętnie bym zobaczył i taką wersję tego jak i innych zdjęć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Prosba - kazdy kto tu zajrzy niech nabazgra co sadzi o ponizszym obrazku .
    Nie wiem, co chcesz usłyszeć, ale na forum cudów już nie zdziałasz ani nie wiadomo czego się nie nauczysz. Sam wiesz doskonale, że twoje prace są wystarczająco dobre, żeby zrobić z nimi coś więcej. Patrząc na twoje ostatnie wyłania się z tego ładny cykl. Nic tylko drukować i zbierać kolekcję. Później możesz zaprosić znajomych i wtedy podyskutować. Zupełnie inna atmosfera, format i przez to odbiór. Później można popytać w galeriach i Council, może wezmą wystawę. Wtedy przyjdą ci których sam cenisz i wtedy możesz podyskutować na poziomie.
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

Jak mus to mus..
    Świetne zdjęcie.

Domyślnie

elegancko wyszło

Domyślnie

Patrzę na rozmycie wody ...chyba niezłe były fale co?
    Całosc na wielki + ! Wszystko znakomicie współgra.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paablitos Zobacz posta
    "fantazja okołokrajobrazowa" - cos w tym jest.
    Piekny kadr, bajecznie nierealistyczny. Wciaga.
    podpiszę się - tego typu Twoje foty Marcinie to jednak coraz bardziej grafika komputerowa, ostatnim zdjęciem które mnie naprawde zachwyciło było to
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=135737

pozdrawiam

Domyślnie

Jak zwykle bardzo dobre , takie lubię.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Kadr jest super, technikalia również.
    Podłoga bardzo mi się podoba z tymi wyraźnie zarysowanymi kamieniami zawieszonymi w "mlecznej przestrzeni".
    Wydaje mi się, że przy ostatnich głazach występują małe fragmenty jaśniejszego morza.
    Niebo tak pokazane, też mi pasuje do całości. To co mi nie pasuje ? Może tonacja kolorystyczna nieba właśnie. Myślę, że gdyby lekko pójść w stronę brązów i barw kamieni, praca stała by się bardziej spójna. Ale to moje jakieś tam przemyślenia.
    Ty jako autor taka wizję pokazałeś i taka mi się podoba .
    Nabazgrałem jak prosiłeś .

Domyślnie

Najbardziej w tym zdjeciu podoba mi sie niebo i to jak te kamienie prowadza wzrok az po horyzont...i tyle mojego wpisu
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów