Szukaj
lepszy byl ten poprzedni avat stiga... na tym wyglada jak jeden user chyba z Sieradza... nie pamietam nicka![]()
侍
Zapytam się o detale: widzicie detale w czerni pod dłonią i w cieniu od brody? BO ja nie? Więc albo mam za małą gammę albo jasność?![]()
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
StigMam nowy monitor a dowiedziałem się że musiałbym go wieźć do kalibracji do Krakowa, troszku mam daleko.
Więc pytam bo nie wiem, ale w sumie w cieniach raczej widzę, ale tu nie wiem bo w sumie i tak te czarne obszary świetnie wpisywałyby się w konwencję, ale nie wiem czy ja tu czegoś nie widzę czy tak miało być?
![]()
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
No to mnie uspokoiłeśDzięki
A autoportret jak wspomniałem świetny
![]()
Przecież sama nazwa typu zdjęcia mówi o tym, że ma być *czarno* i *biało*, a nie szaro i szaro.Większość zdjęć chyba zyskuje na pogłębieniu czerni, mózg rozumie, że w głębokim cieniu po prostu nic nie widać często i wygląda to dla nas lepiej. A w kwestii widoczności odcieni bieli i czerni zawsze można się zabawić: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=110581
Genialny portrecik - rzuć to świństwo !!!
Nie dość, że całe życie wciągasz opary z pseudo filtrów Mondii, to jeszcze się dobijasz.
Pozdrawiam
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
Jak już gdzieś powiedziałem, upłynie sporo wody zanim się przyzwyczaję do nowego avatara. Autoportret super. Też chcę taki![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Skontaktuj się z nami