Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 44

Wątek: Auto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojteh Zobacz posta
    stig ale Ty stary jesteś - hahahahahaha
    To efekt palenia papierosów na pewno!

Co oni z tym wiekiem? Człowiek stoi nad grobem, a oni się śmieją!

Widząc babcię 80-letnią też do niej podbiegacie i wołacie: "Hahaha! Ale pani to stara jest!" ?

Domyślnie

lepszy byl ten poprzedni avat stiga... na tym wyglada jak jeden user chyba z Sieradza... nie pamietam nicka

Domyślnie

Zapytam się o detale: widzicie detale w czerni pod dłonią i w cieniu od brody? BO ja nie? Więc albo mam za małą gammę albo jasność?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez korsarz Zobacz posta
    Zapytam się o detale: widzicie detale w czerni pod dłonią i w cieniu od brody? BO ja nie? Więc albo mam za małą gammę albo jasność?
    Hmm... A to jest jedyne zdjecie czarno-biale, na ktorym nie widzisz detali w czarnych obszarach?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Stig Mam nowy monitor a dowiedziałem się że musiałbym go wieźć do kalibracji do Krakowa, troszku mam daleko. Więc pytam bo nie wiem, ale w sumie w cieniach raczej widzę, ale tu nie wiem bo w sumie i tak te czarne obszary świetnie wpisywałyby się w konwencję, ale nie wiem czy ja tu czegoś nie widzę czy tak miało być?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez korsarz Zobacz posta
    Stig Mam nowy monitor a dowiedziałem się że musiałbym go wieźć do kalibracji do Krakowa, troszku mam daleko. Więc pytam bo nie wiem, ale w sumie w cieniach raczej widzę, ale tu nie wiem bo w sumie i tak te czarne obszary świetnie wpisywałyby się w konwencję, ale nie wiem czy ja tu czegoś nie widzę czy tak miało być?
    Sie nie stresuj -- ja tam tam nic nie widze. ;D Czarne to czarne. Przy tak ogolnie ciemnym zdjeciu i oswietleniu jedna lampa, nie ma szans, zeby w najciemniejszych cieniach jeszcze cos bylo widac.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

No to mnie uspokoiłeś Dzięki A autoportret jak wspomniałem świetny

Domyślnie

Przecież sama nazwa typu zdjęcia mówi o tym, że ma być *czarno* i *biało*, a nie szaro i szaro. Większość zdjęć chyba zyskuje na pogłębieniu czerni, mózg rozumie, że w głębokim cieniu po prostu nic nie widać często i wygląda to dla nas lepiej. A w kwestii widoczności odcieni bieli i czerni zawsze można się zabawić: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=110581

Domyślnie

Genialny portrecik - rzuć to świństwo !!!
    Nie dość, że całe życie wciągasz opary z pseudo filtrów Mondii, to jeszcze się dobijasz.

Pozdrawiam
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

Jak już gdzieś powiedziałem, upłynie sporo wody zanim się przyzwyczaję do nowego avatara. Autoportret super. Też chcę taki
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów