fota mega ostra a on nieogolony
daje do myślenia
spalona końcówka fajki chyba przeostrzona bo wygląda jak po PSie :]
portret ma moc
Szukaj
fota mega ostra a on nieogolony
daje do myślenia
spalona końcówka fajki chyba przeostrzona bo wygląda jak po PSie :]
portret ma moc
brak
wyglądasz jak "szalony" artysta- w pozytywnym tego zwrotu znaczeniu
obróbka mistrzowska, klimat, stylizacja (przypadkowa...) wszystko gra, tańczy i świszczy
![]()
Czas na zmianę awatara? Zdjęcie świetne (nie za łagodne to światło trochę?) - gładkie masz dłonie.
PS. Hmmm nie wiem czy powinien wspominać, ale jak spojrzysz na uszy... przepraszam ucho, to już nie zapomnisz o wrażeniu.
Świetne zdjęcie, fajnie światło się ułożyło.
Kiepka Ci zaraz spadnie![]()
pomocnym przy rzuceniu palenia może być wejście na oddział laryngologii gdzie połowa leżących jest z gwizdkiem - po wycięciu krtani, ja tam byłem ostatnio ale na przegrodę nosową
Zdjęcie mi się bardzo podoba, jest naprawdę dobre. Po papierosie wnioskuję że na bardzo długim czasie naświetlaniahehe. Co do rzucania fajek to ja nie mam z tym problemu bo nie palę ale ojczulkowi zprezentowałem e-papierosa i znacząco ograniczył palenie zwykłych. Z 2 paczek na dobę ograniczył do paczki-półtorej więc różnica duża. Początkowo nie mógł się przełamać ale jakoś się przyzwyczaił choć zwykłe zawsze muszą być na wszelaki wypadek pod ręką
![]()
DeSiedemSto
Uzależniony od dźwięku migawki
No jak to -- wlasnie ogolony!To piatek -- wiec jak co tydzien -- dzien golenia. Maszynka do strzyzenia i caly leb i pysk na rowno.
A zebys wiedzial jakie sa w dotyku! Mhmmm...
Wiem, wiem... Ale nie bede dorysowywal drugiego, bo wtedy, to juz w ogole idiotycznie by wygladalo.![]()
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Genialne. Nic dodać, nic ująć.
Jak widać - palenie jednak nie szkodzi.I pomaga na dłonie.
'Ostre' to auto.
Idę zapalić.
Swoją drogą to nie spotkałem się jeszcze z tym problemem, modelki zazwyczaj mają długie włosy i na ich tle aż tak to nie razi.Może to kwestia światła też. No tak, nie oglądam za dużo zdjęć dzieci - tam pewnie jest podobny problem, chociaż uszka chyba mniejsze w stosunku do głowy, to i szanse na taki kadr mniejsze. Dyskryminacja krótkowłosych!
![]()
Skontaktuj się z nami