Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Spodobało mi się to ważenie na koniec. Ogólnie miodnie. Szumy dodane, czy rozjaśniałeś?
    Szumy naturalne. Pochodne z ISO, filtrowanej konwersji do BW, a czasami forsowania co ciemniejszych obszarow.
    Na czesci zdjec, w tle jest tez sciana o takiej ciulowatej, roznokolorowej fakturze, ktora czasami tutaj wyglada jak spotegowany szum.
    Ostatnio edytowane przez stig ; 03-04-2010 o 21:51
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Na czescie zdjec, w tle jest tez sciana o takiej ciulowatej, roznokolorowej fakturze, ktora czasami tutaj wyglada jak spotegowany szum.
    Nie chciałem pytać.

Domyślnie

Dłużyzna. Repo trzeba przestawić, część fotek wysłać do archiwum. Według mnie materiał powinien być w następującej kolejności: 24, 13, 15, 17 i ostatnie 18. 17 jest naprawdę fajna.

Domyślnie Re: Trening mistrzyni

Cytat Zamieszczone przez fIlek
    Fajna robótka Dodam, że Jagoda ma wziąć udział 21-25 kwietnia w Turnieju im. Feliksa Stamma w Warszawie - po raz pierwszy wezmą w nim udział kobiety.
    Jak zwykle garść informacji. No tak ale na to się pracuje lata 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oszczędny w słowach Awatar kaba
    Miasto
    Suchedniów

Domyślnie

Mojej osobie zdjęcia podobają się bardzo, ale to bardzo bardzo

Domyślnie

Nie powiem nic nowego,
    świetny reportaż, z wielką przyjemnością obejrzałem każde zdjęcie.
    Czuć klimat prawdziwej sali gimnastycznej i zapach potu
    D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8

Domyślnie

Piąte bardzo się podoba. Z całości kilka bym usunął ale i tak jest bardzo dobre.
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

ależ masz oko do reportażu!
    oglądałem z zaciekawieniem do końca
    klasa!!

Domyślnie

Pierwsza klasa! Polska fotografia ma się dobrze.
    Oglądając zdjęcia miałem nieodparte skojarzenia z filmem "Million Dollar Baby": fizjonomia dziewczyny, klimat...
    Ostatnio edytowane przez Kaczy_Grzmot ; 04-04-2010 o 22:51 Powód: PS

bth
    Gość

Domyślnie

Stig, jeżeli mogę się wypowiedzieć - dla mnie "Baletnice" dużo ciekawsze: uważnie skupione na temacie, a jednocześnie nie przegadane, z niedopowiedzianą przestrzenią. Na koniec - świetne technicznie. W tym reportażu moim zdaniem odwrotność - zbyt wiele zdjęć, z których tylko niektóre wychodzą poza schemat sportowca podczas treningu. Świetne 6, 10, a szczególnie 18, widziałbym je jako początek historii. Nie zmienia to faktu, że sporo ujęć to sympatyczne portrety i mogą się podobać - tylko nie przemawiają do mnie jako reportaż. Technikalia: część wygląda jakby była cropami z większego kadru (szumy, ostrość, brak detalu), nie jestem maniakiem ostrości i poprawności, ale tutaj mi to przeszkadza.

To tyle, proszę się nie obrażać, z dobrego serca piszę

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów