Szukaj
Ostatnio edytowane przez stig ; 03-04-2010 o 21:51
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Dłużyzna. Repo trzeba przestawić, część fotek wysłać do archiwum. Według mnie materiał powinien być w następującej kolejności: 24, 13, 15, 17 i ostatnie 18. 17 jest naprawdę fajna.
Jak zwykle garść informacji. No tak ale na to się pracuje lata Zamieszczone przez fIlek
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nie powiem nic nowego,
świetny reportaż, z wielką przyjemnością obejrzałem każde zdjęcie.
Czuć klimat prawdziwej sali gimnastycznej i zapach potu
D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8
Piąte bardzo się podoba. Z całości kilka bym usunął ale i tak jest bardzo dobre.
Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem
ależ masz oko do reportażu!
oglądałem z zaciekawieniem do końca
klasa!!
Pierwsza klasa! Polska fotografia ma się dobrze.
Oglądając zdjęcia miałem nieodparte skojarzenia z filmem "Million Dollar Baby": fizjonomia dziewczyny, klimat...
Ostatnio edytowane przez Kaczy_Grzmot ; 04-04-2010 o 22:51 Powód: PS
Stig, jeżeli mogę się wypowiedzieć - dla mnie "Baletnice" dużo ciekawsze: uważnie skupione na temacie, a jednocześnie nie przegadane, z niedopowiedzianą przestrzenią. Na koniec - świetne technicznie. W tym reportażu moim zdaniem odwrotność - zbyt wiele zdjęć, z których tylko niektóre wychodzą poza schemat sportowca podczas treningu. Świetne 6, 10, a szczególnie 18, widziałbym je jako początek historii. Nie zmienia to faktu, że sporo ujęć to sympatyczne portrety i mogą się podobać - tylko nie przemawiają do mnie jako reportaż. Technikalia: część wygląda jakby była cropami z większego kadru (szumy, ostrość, brak detalu), nie jestem maniakiem ostrości i poprawności, ale tutaj mi to przeszkadza.
To tyle, proszę się nie obrażać, z dobrego serca piszę![]()
Skontaktuj się z nami