Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 41

Domyślnie

Reportaż świetny do kwadratu
    D90 | S10-20 4-5.6 | N35 1.8 | N85 1.8 | SB-600 | Benro A-257 M8 + B-0 | Tamrac | duperele

Domyślnie

lubię oglądać Twoje prace, zawsze są dopracowane i rzetelne.
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

super, super, super
    Reportaż rewelacyjny.
    Zadnego słabszego zdjęcia!
    a 8 - powaliła mnie na deski
    Sudety z balkonu

Domyślnie

..nie dość że maszyna do zabijania to na dodatek ładna..stig! - zmień nick na "master"

Domyślnie

wyśmienite, gratuluję
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Zaproś ją do studia bo ma bardzo ciekawą twarz Założe się że myślałeś już żeby zrobić jej jakieś beaauty
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez osmax Zobacz posta
    Zaproś ją do studia bo ma bardzo ciekawą twarz Założe się że myślałeś już żeby zrobić jej jakieś beaauty
    Zadnego glamuru -- ale ogolnie, co do sesji ze swiatelkami -- z grubsza jestesmy umowieni... Kiedys. Jak wstrzele sie ze swoim wolnym czasem miedzy jej studia, zgrupowania, zawody, treningi i ewentualny odpoczynek.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

klasa robota

Domyślnie

Też przyłączam się do zachwytów. Trochę mnie przytłacza ilość i nie wszystkie kadry idealnie w kwadrat się wpisały, ale rozumiem, że dla zachowania spójności tak musi być. Gratuluję reportażu
    peace & love

Domyślnie

Spodobało mi się to ważenie na koniec. Ogólnie miodnie. Szumy dodane, czy rozjaśniałeś? Reportaż długi, ale rzeczywiście ciężko coś wyciąć. Słuszna decyzja o kwadratowych kadrach.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów