Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 44

Wątek: Auto

Domyślnie

fota mega ostra a on nieogolony

daje do myślenia

spalona końcówka fajki chyba przeostrzona bo wygląda jak po PSie :]

portret ma moc
    brak

Domyślnie

wyglądasz jak "szalony" artysta - w pozytywnym tego zwrotu znaczeniu
    obróbka mistrzowska, klimat, stylizacja (przypadkowa...) wszystko gra, tańczy i świszczy

Domyślnie

Czas na zmianę awatara? Zdjęcie świetne (nie za łagodne to światło trochę?) - gładkie masz dłonie.
    PS. Hmmm nie wiem czy powinien wspominać, ale jak spojrzysz na uszy... przepraszam ucho, to już nie zapomnisz o wrażeniu.

Domyślnie

Świetne zdjęcie, fajnie światło się ułożyło.
    Kiepka Ci zaraz spadnie

Domyślnie

pomocnym przy rzuceniu palenia może być wejście na oddział laryngologii gdzie połowa leżących jest z gwizdkiem - po wycięciu krtani, ja tam byłem ostatnio ale na przegrodę nosową

Domyślnie

Zdjęcie mi się bardzo podoba, jest naprawdę dobre. Po papierosie wnioskuję że na bardzo długim czasie naświetlania hehe. Co do rzucania fajek to ja nie mam z tym problemu bo nie palę ale ojczulkowi zprezentowałem e-papierosa i znacząco ograniczył palenie zwykłych. Z 2 paczek na dobę ograniczył do paczki-półtorej więc różnica duża. Początkowo nie mógł się przełamać ale jakoś się przyzwyczaił choć zwykłe zawsze muszą być na wszelaki wypadek pod ręką
    DeSiedemSto

Uzależniony od dźwięku migawki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dlugas1982 Zobacz posta
    fota mega ostra a on nieogolony
    No jak to -- wlasnie ogolony! To piatek -- wiec jak co tydzien -- dzien golenia. Maszynka do strzyzenia i caly leb i pysk na rowno.

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Czas na zmianę awatara? Zdjęcie świetne (nie za łagodne to światło trochę?) - gładkie masz dłonie.
    A zebys wiedzial jakie sa w dotyku! Mhmmm...

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    PS. Hmmm nie wiem czy powinien wspominać, ale jak spojrzysz na uszy... przepraszam ucho, to już nie zapomnisz o wrażeniu.
    Wiem, wiem... Ale nie bede dorysowywal drugiego, bo wtedy, to juz w ogole idiotycznie by wygladalo.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Jak widać - palenie jednak nie szkodzi. I pomaga na dłonie. 'Ostre' to auto.
    Idę zapalić.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Wiem, wiem... Ale nie bede dorysowywal drugiego, bo wtedy, to juz w ogole idiotycznie by wygladalo.
    Swoją drogą to nie spotkałem się jeszcze z tym problemem, modelki zazwyczaj mają długie włosy i na ich tle aż tak to nie razi. Może to kwestia światła też. No tak, nie oglądam za dużo zdjęć dzieci - tam pewnie jest podobny problem, chociaż uszka chyba mniejsze w stosunku do głowy, to i szanse na taki kadr mniejsze. Dyskryminacja krótkowłosych!

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów