Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pioter_ Zobacz posta
    różnią się rozmiarem oczywiście
    setka najmniejszy, trzysetka największy.
    Tak wynikało z logiki, a ze zdjęć, że odwrotnie. Rozumiem, że 100 i 200 są smuklejsze, 300 ma największą dolną komorę.

Domyślnie

nie no, na zdjęciach widać to...

100
    200
    300

Domyślnie

Dzięki, Pioter_, jakoś nie przyłożyłem się do dokładniejszego przeszukania.
    Na tych fotach widać wszystko lepiej.

Domyślnie

A moze Kata 3n1- 10 lub 20 ?? Bardzo wygodny plecak,czesto brałem go na wypady rowerowe i spisywał sie bardzo dobrze
    Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Domyślnie

Apropos firmy KATA - mają oni w Warszawie jakiś sklep żeby można było pomacać? Mój slingshot 200 robi się troszkę za mały...

Domyślnie

Mój slingshot 200 robi się troszkę za mały...
    A slingshot 300? Dopytuję, bo spodobała mi się ta opcja wyjmowania sprzętu bez zdejmowania plecaka - korzystasz z tego? Jest to praktyczne, czy tylko tak atrakcyjnie wygląda na zdjęciach?

Domyślnie

Nie miałem lowepro, ale używałem kata. Rozwiązanie jest super praktyczne i aparat wyciąga się minimalnie wolniej niż z torby. Gorzej jest z wyciąganiem obiektywów, ale to już inna sprawa.

Domyślnie

za marcinezem - jak łazikuję, to nawet nie zdejmuję tobołka z pleców, a pomimo tego do wszystkiego jest dostęp.

Ja się tylko wkurzam jak mam kurtkę, bo mi się wszystko przekręca i z taką poprzekręcaną kurtką jest mi źle

Tak więc - jest to baardzo wygodna sprawa i jak najbardziej z tego korzystam.

Jeszcze odpowiadając na pytanie - dlaczego nie slinghsot300 - to już spory kawał plecaka i taszczenie go na jednym ramieniu wydaje mi się lekko niekomfortowe, dlatego myślę o normalnym plecaku
    Ostatnio edytowane przez Pioter_ ; 29-03-2010 o 21:58

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcinez Zobacz posta
    Nie miałem lowepro, ale używałem kata. Rozwiązanie jest super praktyczne i aparat wyciąga się minimalnie wolniej niż z torby. Gorzej jest z wyciąganiem obiektywów, ale to już inna sprawa.

A ta kata też jest na jodno ramie (nie na dwóch szelkach) i tez się wyjmuje sprzęt byz zdejmowania plecaka?

Domyślnie

Jeszcze odpowiadając na pytanie - dlaczego nie slinghsot300 - to już spory kawał plecaka i taszczenie go na jednym ramieniu wydaje mi się lekko niekomfortowe, dlatego myślę o normalnym plecaku
    A powiedz mi, co nosisz w slingshocie 200? Na co Ci zaczyna brakowac miejsca?
    SPodobala mi sie ta koncepcja plecaka, ale nie chcę sie przypalać i wydawać kasy na darmo, dlatego tak wypytuję.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów