...po srogiej zimie. Komentarze jak zawsze mile widziane...
Szukaj
...po srogiej zimie. Komentarze jak zawsze mile widziane...
Miło się na to patrzy. Fajne niebo i kolorki. Ciekawe ukształtowanie terenu. Podoba się.
Niebo jest ciemniejsze od podłogi - tak sie nie zdarza w naturze, zawsze jest na odwrót, wez to pod uwage.
Ja bym te obrobke wytrzymal (jezeli uzywales polowki to zapytam po co).......kadr mi sie podoba (mam nadzieje ze masz wiecej stamtad zdjec).....ladne ksztalty, ale mleko nie zdjecie........nieostre.....wyostrzyles po zmniejszeniu?
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 29-03-2010 o 11:55 Powód: orto! ("krztalty", "z tamtad", "wysotzryles")
Nikon http://greg77.com/
Abstrahującod samego zdjęcia...otóż zdarza się tak i to bardzo często, wystarczy kilka minut przed burzą, przykładowo zza pleców masz resztki mocnego słońca a przed tobą nadciągają gradowe, burzowe chmury. Wiele razy to widziałem i nic nie paliłem w dodatku także zdarza się w naturzehehe
i podoba się wszystko...ale czemu nie jest ostre?
jak dla mnie kolory bardzo fajne, tylko zadam pytanie do kogoś powyżej a dlaczego to nie używać szarej połówki?
Fajny kadr i kolory,jestem na tak
Pozdrawiam
Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje
witam. ładnie skadrowane,ładne kolorki jedynie nieostre tzn. troszkę mleko jest. po zmniejszeniu trzeba troszkę wziąć to pod uwagę bo zawsze ostrość pada. Szara połówka jak najbardziej skoro produkują to się ich używa.pozdrawiam
Skontaktuj się z nami