kawal dobrej roboty Jacku, gratulacje!
Szukaj
kawal dobrej roboty Jacku, gratulacje!
przy tak bliskim portrecie nie dalo sie przeczesac rzes? takie posklejane strasznie zwracaja uwage.
mam tez niesmiale pytanie - modelka ma naprawde taki nos czy jest przestemplowany?
cala reszta jak zwykle na wysokim poziomie.
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
kłania się tu oczywiście brak wizażystki na sesji - wiele, a właściwie większość sesji u mnie to spontan Piotrze, przy fotografii takiej "emocjonalnej" nie ma to większego znaczenia, ale mi również posklejane rzęsy przeszkadzają
co do nosa - to raczej jest rozmyty, ale oczywiście całą skórę "łatkowałem" - gdyż rzadko trafiają się modelki z idealna cerą i jeszcze brak wizażystki![]()
Pozdrówka Jacek ....
a propos blików - modelka stała w zacienionym korytarzu mając na wprost (oprócz fotografa) sciane z trzema dużymi oknami...stąd takie bliki...nie jedno a trzy źródła światła....Monikę też często wykorzystywałem....do zdjęć z płaczem, jej oczy bardzo szybko łzawią - to dodatkowo jeszcze pogłębia efekt
![]()
Pozdrówka Jacek ....
Brakło mi słów żeby wyrazić swój zachwyt!!!
...najbardziej mi tu pasuje określenie GALAKTYCZNE![]()
Gratulacje!
Dawaj więcej, na pewno jeszcze chomikujesz jakieś perełki z tej sesji.
D90 | S10-20 4-5.6 | N35 1.8 | N85 1.8 | SB-600 | Benro A-257 M8 + B-0 | Tamrac | duperele
to dobrze bo myslalem ze ze mna jest cos nie tak
nie owie tu o cerze bo to normalne i zrozumiale tylko o ksztalcie nosa. po bokach jest jakby wco do nosa - to raczej jest rozmyty, ale oczywiście całą skórę "łatkowałem" - gdyż rzadko trafiają się modelki z idealna cerą i jeszcze brak wizażystki![]()
ypchany i splaszczony. dlatego sie pytalem czy to przez obrobke czy modelka tak ma![]()
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
za przedmowcami.....rewelka !!!!!!!!! a moze na podstawie 2 bys rozpisal jakiegos malego tutorial'a, mysle ze duzo osob by chcialo poznac jak to robiszpozdrawiam
A ja jestem w szoku że przy takiej przysłonie oba oczka i usta wyszły ostre! Ja robie przy 2 i usta mam już poza głębią. Dla mnie rewelka, kolory bajkowe
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
podoba
„Inteligencja kilku osób nigdy się nie sumuje. Głupota zawsze.” Docentx.
--EIZO--
Skontaktuj się z nami