przy tak bliskim portrecie nie dalo sie przeczesac rzes? takie posklejane strasznie zwracaja uwage.
mam tez niesmiale pytanie - modelka ma naprawde taki nos czy jest przestemplowany?
cala reszta jak zwykle na wysokim poziomie.
Szukaj
przy tak bliskim portrecie nie dalo sie przeczesac rzes? takie posklejane strasznie zwracaja uwage.
mam tez niesmiale pytanie - modelka ma naprawde taki nos czy jest przestemplowany?
cala reszta jak zwykle na wysokim poziomie.
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
kłania się tu oczywiście brak wizażystki na sesji - wiele, a właściwie większość sesji u mnie to spontan Piotrze, przy fotografii takiej "emocjonalnej" nie ma to większego znaczenia, ale mi również posklejane rzęsy przeszkadzają
co do nosa - to raczej jest rozmyty, ale oczywiście całą skórę "łatkowałem" - gdyż rzadko trafiają się modelki z idealna cerą i jeszcze brak wizażystki![]()
Pozdrówka Jacek ....
to dobrze bo myslalem ze ze mna jest cos nie tak
nie owie tu o cerze bo to normalne i zrozumiale tylko o ksztalcie nosa. po bokach jest jakby wco do nosa - to raczej jest rozmyty, ale oczywiście całą skórę "łatkowałem" - gdyż rzadko trafiają się modelki z idealna cerą i jeszcze brak wizażystki![]()
ypchany i splaszczony. dlatego sie pytalem czy to przez obrobke czy modelka tak ma![]()
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
wcale tak nie napisał, choć tak chyba jest. Napisał, że tu nie było wizażystki, a większośc sesji to spontan (tzn pomysł jeden-dwa dni przed). Ale on czasami ma spontaniczne wizażystkialbo raczej modelki czasami potrafią sobie załatwic nagły make-up.
fakt, często nie ma wizażystek, ale często ma dziewczyny z dobrą cerą, a i retusz robi swoje.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami