Close

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 56

Wątek: porcelain

Domyślnie

kawal dobrej roboty Jacku, gratulacje!

Domyślnie

przy tak bliskim portrecie nie dalo sie przeczesac rzes? takie posklejane strasznie zwracaja uwage.
    mam tez niesmiale pytanie - modelka ma naprawde taki nos czy jest przestemplowany?
    cala reszta jak zwykle na wysokim poziomie.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    przy tak bliskim portrecie nie dalo sie przeczesac rzes? takie posklejane strasznie zwracaja uwage.
    mam tez niesmiale pytanie - modelka ma naprawde taki nos czy jest przestemplowany?
    cala reszta jak zwykle na wysokim poziomie.
    kłania się tu oczywiście brak wizażystki na sesji - wiele, a właściwie większość sesji u mnie to spontan Piotrze, przy fotografii takiej "emocjonalnej" nie ma to większego znaczenia, ale mi również posklejane rzęsy przeszkadzają
    co do nosa - to raczej jest rozmyty, ale oczywiście całą skórę "łatkowałem" - gdyż rzadko trafiają się modelki z idealna cerą i jeszcze brak wizażystki
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez johny72m Zobacz posta
    Ogólnie podoba sie, ale te bliki w oczach, mnie osobiscie przeszkadzaja. Nie sa takie "typowe", okrągłe. Cos mi tu nie gra, psuje odbior zdjec.
    a propos blików - modelka stała w zacienionym korytarzu mając na wprost (oprócz fotografa) sciane z trzema dużymi oknami...stąd takie bliki...nie jedno a trzy źródła światła....Monikę też często wykorzystywałem ....do zdjęć z płaczem, jej oczy bardzo szybko łzawią - to dodatkowo jeszcze pogłębia efekt
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

Brakło mi słów żeby wyrazić swój zachwyt!!!

...najbardziej mi tu pasuje określenie GALAKTYCZNE

Gratulacje!

Dawaj więcej, na pewno jeszcze chomikujesz jakieś perełki z tej sesji.
    D90 | S10-20 4-5.6 | N35 1.8 | N85 1.8 | SB-600 | Benro A-257 M8 + B-0 | Tamrac | duperele

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Phoenix Zobacz posta
    mi również posklejane rzęsy przeszkadzają
    to dobrze bo myslalem ze ze mna jest cos nie tak
    co do nosa - to raczej jest rozmyty, ale oczywiście całą skórę "łatkowałem" - gdyż rzadko trafiają się modelki z idealna cerą i jeszcze brak wizażystki
    nie owie tu o cerze bo to normalne i zrozumiale tylko o ksztalcie nosa. po bokach jest jakby w
    ypchany i splaszczony. dlatego sie pytalem czy to przez obrobke czy modelka tak ma
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

za przedmowcami.....rewelka !!!!!!!!! a moze na podstawie 2 bys rozpisal jakiegos malego tutorial'a, mysle ze duzo osob by chcialo poznac jak to robisz pozdrawiam

Domyślnie

A ja jestem w szoku że przy takiej przysłonie oba oczka i usta wyszły ostre! Ja robie przy 2 i usta mam już poza głębią. Dla mnie rewelka, kolory bajkowe
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

podoba
    „Inteligencja kilku osób nigdy się nie sumuje. Głupota zawsze.” Docentx.
    --EIZO--

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów