Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: Wiatr od morza

Domyślnie

Patrząc na niektóre foty na forum to ta fotka trzyma poziom (no może trochę w lewo )

btw
    Żebyś Ty zobaczył moje foty z czasów analoga
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

woda
    Gość

Domyślnie

Przyznam, ze lekko zglupialem widzac to zdjecie. Dopiero jak spojrzalem na date wyjasnilo sie. Nie da sie ukryc, ze dluga droge przebyles.

Domyślnie

Hehe miałem to samo zaskoczenie przed oczami ale miło się wspomina dawne dzieje. Ja już tu swoich pierwszych wątków nie pamietam ale będę musiał pogrzebac z nostalgii. chociaż nie wiem czemu nie ma na forum moich postów starszych niż 2007. No i bede czekał na kolejne rozmemlance a już myślałem ze ND się wylogowalo z twojej szklarni hehe. Powodzenia na następne lata!
    Ostatnio edytowane przez camrak ; 24-03-2010 o 03:04
    Pozdrawiam: Camrak
    Down Under - the place to be!

Domyślnie

Mam podobne odczuca co do tego zdjecia.
    Apropos, gdzies ty zaginal australijczyku

Domyślnie

Ja Piotrze ciagle glową na dół Ale staram się tu czasem przewijac z kilkoma fotami i komentarzami. Ale przyznasz ze widząc ten wątek i zawartość sprawdziles czy już przypadkiem nie 1 kwiecień
    Pozdrawiam: Camrak
    Down Under - the place to be!

Domyślnie

To jakas podroba, tam nie ma ND .
    A przy okazji, faktycznie troche leci w lewo...
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

cztery lata kawał czasu jak widać, czy to było twoje pierwsze zdjęcie na forum?
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    cztery lata kawał czasu jak widać, czy to było twoje pierwsze zdjęcie na forum?
    No właśnie nie. Moje pierwsze zdjęcia były takimi gniotami, że dawno nie są tutaj dostępne - wątki zostały usunięte podczas czyszczenia forum

Pierwszym zdaje się była "świątynia dumania"

ewentualnie zdjęcie mewy - centralnie jak się tylko dało "żeby było dobrze widać"

Domyślnie

Ale widzę, że pasja meblarska aktualna do dziś

Domyślnie

Tytuł świetny, a tormentol ma rację z tym zamiłowaniem do kreatywnej fotografii .
    Tylko z taka różnicą, że odstąpiłeś od tapicerowanych modeli .
    Nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulować rozwoju i pięknych, oryginalnych prac.
    Na taki dorobek trzeba sobie zapracować. Także wielkie gratki Maćku ode mnie .

P.S. Mam nadzieję, że nie masz mi za złe, że troszkę czasami korzystam z Twoich pomysłów ?

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów