Patrząc na niektóre foty na forum to ta fotka trzyma poziom(no może trochę w lewo
)
btw
Żebyś Ty zobaczył moje foty z czasów analoga![]()
Szukaj
Patrząc na niektóre foty na forum to ta fotka trzyma poziom(no może trochę w lewo
)
btw
Żebyś Ty zobaczył moje foty z czasów analoga![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Przyznam, ze lekko zglupialem widzac to zdjecie. Dopiero jak spojrzalem na date wyjasnilo sie. Nie da sie ukryc, ze dluga droge przebyles.
Hehe miałem to samo zaskoczenie przed oczamiale miło się wspomina dawne dzieje. Ja już tu swoich pierwszych wątków nie pamietam ale będę musiał pogrzebac z nostalgii. chociaż nie wiem czemu nie ma na forum moich postów starszych niż 2007. No i bede czekał na kolejne rozmemlance
a już myślałem ze ND się wylogowalo z twojej szklarni hehe. Powodzenia na następne lata!
Ostatnio edytowane przez camrak ; 24-03-2010 o 03:04
Pozdrawiam: Camrak
Down Under - the place to be!
Mam podobne odczuca co do tego zdjecia.
Apropos, gdzies ty zaginal australijczyku![]()
Ja Piotrze ciagle glową na dółAle staram się tu czasem przewijac z kilkoma fotami i komentarzami. Ale przyznasz ze widząc ten wątek i zawartość sprawdziles czy już przypadkiem nie 1 kwiecień
![]()
Pozdrawiam: Camrak
Down Under - the place to be!
To jakas podroba, tam nie ma ND.
A przy okazji, faktycznie troche leci w lewo...
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
cztery lata kawał czasu jak widać, czy to było twoje pierwsze zdjęcie na forum?
Jestem szumofobem. S50F1.4A
No właśnie nie. Moje pierwsze zdjęcia były takimi gniotami, że dawno nie są tutaj dostępne - wątki zostały usunięte podczas czyszczenia forum![]()
Pierwszym zdaje się była "świątynia dumania"
ewentualnie zdjęcie mewy - centralnie jak się tylko dało "żeby było dobrze widać"![]()
Tytuł świetny, a tormentol ma rację z tym zamiłowaniem do kreatywnej fotografii.
Tylko z taka różnicą, że odstąpiłeś od tapicerowanych modeli.
Nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulować rozwoju i pięknych, oryginalnych prac.
Na taki dorobek trzeba sobie zapracować. Także wielkie gratki Maćku ode mnie.
P.S. Mam nadzieję, że nie masz mi za złe, że troszkę czasami korzystam z Twoich pomysłów?
Skontaktuj się z nami