Close

Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 95

Domyślnie

a zl kpina jakas uliczni artysci maja wiecej :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    To prawda. Chca to juz wprowadzic w Gorzowie i Zielonej Gorze: od 500zl do 1500zl.
    a reporterzy potulnie sie na to godza byle tylko nie stracic mozliwosci wcisniecia sie na event. bo przeceiz jak ja nie zrobie to zrobi 20 innych. dzieki temu fotografia reporterska umarla smiercia naturalna, pozostali jedynie hobbysci
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    a reporterzy potulnie sie na to godza byle tylko nie stracic mozliwosci wcisniecia sie na event. bo przeceiz jak ja nie zrobie to zrobi 20 innych. dzieki temu fotografia reporterska umarla smiercia naturalna, pozostali jedynie hobbysci
    Sami się nie godzą. Bardziej redakcje, dla których robią zdjęcia . Przy czym oczywiście jest furtka, ze kluby mogą przydzielać też darmowe, czyli będzie podział na "lepszych i gorszych".
    Jak mi w tym roku pokryją koszty, albo będę miał "darmową" to OK, jeśli nie to koniec u mnie z fotografowaniem żużla, na trybunach się będę bawił

Rycerz
    Gość

Domyślnie

musisz zapłacić za akredytację 500zł żeby sprzedać zdjecie za 4zł
    świetny biznes

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Sami się nie godzą. Bardziej redakcje, dla których robią zdjęcia .
    a redakcje co?? zmuszaja sila tych reporterow do pracy??
    jesli redakcja nie mialaby przez tydzien skad wziac zdjec poszlaby po rozum do glowy. tyle tylko ze pod drzwiami czeka stado sliniacych sie kandydatow na reporterow dla ktorych sama publikacja za podpis to juz jak nagroda nobla.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    a redakcje co?? zmuszaja sila tych reporterow do pracy??
    jesli redakcja nie mialaby przez tydzien skad wziac zdjec poszlaby po rozum do glowy. tyle tylko ze pod drzwiami czeka stado sliniacych sie kandydatow na reporterow dla ktorych sama publikacja za podpis to juz jak nagroda nobla.
    No tak wlasnie jest. Grafikow, fotografow, dzwiekowcow (tych od obrobki) narobila sie cala masa. Tak wlasnie nazywaja sie ludzie, ktorzy kupili sobie komputer i sciagneli program do w/w pracy. Aparat, tablet, dyktafon, mikrofon mozna sobie przeciez kupic w markecie za psie pieniadze. To jest cena postepu.

Domyślnie

A gdzie tu jszcze zarobić na sprzęt.... Masakra jakaś Panowie

Domyślnie

No i praca fotoreportera stanie sie dorywcza praca dla studenta - jak w McDonaldzie.
    Nie wiem tylko czemu sie wszyscy temu dziwia i oburzaja. Przeciez z dzisiaj kazdy robi zdjecia.
    To tak jak by placic komus duzo pieniazkow za wytarcie kurzu na telewizorze.

st
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Argymir Iwicki Zobacz posta
    [...] Ale też wiadomo, że bardziej będzie mi się podobało źle skadrowane zdjęcie z wypadku, gdy w aucie są jeszcze trupy niż fota profesjonalisty zrobiona po rozcięciu samochodu przez strażaka i odwiezieniu zwłok do kostnicy (sorki za makabryczny przykład).
    Ta... Masz gust I jeszcze powiedz że opublikowałbyś to... Bo to wszak jest meritum tematu. Właśnie chodzi o to że profesjonalista potrafi tak zrobić tą fotografię by oddać dramat tej chwili. Nie potrzebuje trupów do tego. I jako naczelny powinieneś wiedzieć ze istnieje niepisana zasada nie pokazywania ich bezpośrednio. Ale niestety właśnie "naczelni" z Twoim gustem decydują co pójdzie do druku.

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sturnus Zobacz posta
    Ta... Masz gust I jeszcze powiedz że opublikowałbyś to... Bo to wszak jest meritum tematu. Właśnie chodzi o to że profesjonalista potrafi tak zrobić tą fotografię by oddać dramat tej chwili. Nie potrzebuje trupów do tego. I jako naczelny powinieneś wiedzieć ze istnieje niepisana zasada nie pokazywania ich bezpośrednio. Ale niestety właśnie "naczelni" z Twoim gustem decydują co pójdzie do druku.

Pozdrawiam
    Jego wypowiedz to byla przenosnia. Nie zaczynaj OT, bo nie o to tu chodzi.

Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów