Close

Strona 31 z 34 PierwszyPierwszy ... 212930313233 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 332

Wątek: M9 big miszmasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Będzie to inaczej... i uczciwiej wyglądało.
    Nie rozumiem co to ma wspolnego z uczciwoscia. Przeciez mozesz kliknac na strone i popatrzec.
    Nie rozumiem tez co da wrzucenie moich zdjec.
    Ale jesli nalegasz to prosze.

Wszystkie zrobione w odleglosci od 30cm do 3m i praktycznie brak reakcji na fotografa.

Wystarczy? Zadowolony?

Zbanowany
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [rK] Zobacz posta
    Wystarczy? Zadowolony?
    Ja tak, nawet bardzo - czuje te zdjecia !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [rK] Zobacz posta
    Nie rozumiem co to ma wspolnego z uczciwoscia. Przeciez mozesz kliknac na strone i popatrzec.
    Nie rozumiem tez co da wrzucenie moich zdjec.
    Ale jesli nalegasz to prosze.
    Wszystkie zrobione w odleglosci od 30cm do 3m i praktycznie brak reakcji na fotografa.
    Wystarczy? Zadowolony?

Możesz sobie pisać, że nie rozumiesz. Włączyłeś się do gry. Może to złe albo nietrafne określenie?
    Nie filozofujmy może zanadto...
    Jestem zadowolony. O to właśnie mi chodziło. Niech reszta "koszowych" się wypowie
    Dziękuję
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Z przyjemnością przyznaję Ci rację.
    Restrykcje na naszym Forum co do wielkości zmieszczanych obrazków są z epoki Króla Ćwieczka, albo nawet Fotografii Zenitem Łupanej
    Przypominam Władzy, ze to Forum F o t o g r a f i c z n e.
    A ja przypomne o regulaminie, hihi, bo wg niego mozna dawac 1024pix w poziomie, a max dla pionu to 680pix (wieksze i tak na ogol trzeba przewijac na wiekszosci monitorow). W lotnictwie takie wlasnie wrzucamy i oglada sie to o niebo lepiej. To ze koledzy daja mniejsze to ich wybor, a nie ograniczenie forum
    Ostatnio edytowane przez kichu ; 18-03-2010 o 00:19

Domyślnie

rk - swietne foto, te z metra to potega, brawo.
    D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Domyślnie

RK

Genialny street.

Nie wymagaj jednak od wszystkich użytkowników RF'ów by robili zdjęcia ludziom "prawie w nich wchodząc".
    Dla mnie to bardziej kwestia psychiki fotografa, niż systemu. Znam przynajmniej jednego człowieka, który robi podobne foty klapiącym lustrem i głośnym ( w porównaniu do Lajki) Canonem 5D.
    FM3a + Nikkor 50/1.2; M9 + 28/2.8, 50/1.4, 35/1.4; 5D + 50/1.2

Domyślnie

[rK] świetne zdjęcia. Podziwiam, bo osobiście mam opory aby podejść blisko.
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

tylko czasem nie wstawiaj ich w dział street, wielu mogłoby się obrazić

zdjecia, ktore pokazal Robert pokazują przewage dalmierza nad lustrem, i widac to wlasnie przy bliskim kontakcie z ludzmi
    wtapia sie w otoczenie, niezauwazalnie skrada moment, ten wlasciwy i zapisuje go, i o to chodzi wlasnie...
    przez tą bliskosc aparatu z osobami, odbiorca fotografii tez jest blisko, działają te zdjecia na mnie

lustrem jest trudniej
    ps. acidjazz, chetnie jesli to mozliwe zobaczylbym podobne tego wlasciciela 5d, bo ciekawi mnie to... sam robie lustrem i jest mi naprawde trudno zrobic zdjecie celowe/nie z kolana, biodra itp/ tak..by osoby ktorym robie, nie zorientowaly sie, a przez to nie tracac chwili, sensu zdjecia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grycon Zobacz posta
    lustrem jest trudniej
    ps. acidjazz, chetnie jesli to mozliwe zobaczylbym podobne tego wlasciciela 5d, bo ciekawi mnie to... sam robie lustrem i jest mi naprawde trudno zrobic zdjecie celowe/nie z kolana, biodra itp/ tak..by osoby ktorym robie, nie zorientowaly sie, a przez to nie tracac chwili, sensu zdjecia
    Przylączam się do prośby.
    peace & love

Strona 31 z 34 PierwszyPierwszy ... 212930313233 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów