A zaryzykuję pierwszy raz ;/
Szukaj
A zaryzykuję pierwszy raz ;/
Drzewa są za ciemne i uciał bym troche dołu, za to niebo wyszło ladnie![]()
Coś chyba za dużo zielonego odcienia, no i krzywo, leci w lewo, kadr przyzwoity i można powalczyć![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Drzewa faktycznie ciemne, osobiści widziałbym trochę wyższą perspektywę – obecnie koniec pomostu niemal zlewa się z brzegiem.
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Mi się tu tylko podoba niebo, reszta jak koledzy napisali. Jak na początek jest jednak dobrze i pokazuj następne![]()
Pomysł był, trochę przesadziłeś z obróbką i fakt z wyższej perspektywy lepiej by to wyglądało.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Najlepsze jest to, że jak tam dojechałem to stwierdziłem, że jezioro wygląda beznadziejnie, pełno śladów na śniegu, a jednocześnie lód już na tyle cienki, że chodzić się po nim nie dało. Zrobiłem dwa zdjęcia, objechałem okolicę, ubrudziłem cały samochód i tyle z tego było. Słońca już było naprawdę mało, poza tym te drzewa są dodatkowo od strony północnej, ale lekko skręcone...no tak czy siak blendą nie udało mi się ich doświetlić
Cieszę się, że chociaż widzicie jakiś minimalny potencjał. Poczekam na jakieś fajniejsze warunki pogodowe i poszukam jakiegoś fajnego miejsca.
Jeszcze raz dzięki za rady.
Czy ten kolor pomostu,to z powodu....impregnatu...?![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Kadr wporządku ale dla mnie za niebiesko,szczególnie podłoga...no i z niebem mozna bylo sie pobawicalbo zrobic b&w,było by ciekawe
Pozdrawiam.
Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje
Skontaktuj się z nami