Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Pomost

Domyślnie Pomost

A zaryzykuję pierwszy raz ;/

Domyślnie

Drzewa są za ciemne i uciał bym troche dołu, za to niebo wyszło ladnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotodemon Zobacz posta
    Drzewa są za ciemne i uciał bym troche dołu, za to niebo wyszło ladnie
    Sluszna uwaga. Podpisuje sie.
    Dodam tylko, ze ucialbym dokladnie 3 (choc moze bardziej 3,5) deski, liczac od dołu
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Coś chyba za dużo zielonego odcienia, no i krzywo, leci w lewo, kadr przyzwoity i można powalczyć
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Drzewa faktycznie ciemne, osobiści widziałbym trochę wyższą perspektywę – obecnie koniec pomostu niemal zlewa się z brzegiem.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Mi się tu tylko podoba niebo, reszta jak koledzy napisali. Jak na początek jest jednak dobrze i pokazuj następne

Domyślnie

Pomysł był, trochę przesadziłeś z obróbką i fakt z wyższej perspektywy lepiej by to wyglądało.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Najlepsze jest to, że jak tam dojechałem to stwierdziłem, że jezioro wygląda beznadziejnie, pełno śladów na śniegu, a jednocześnie lód już na tyle cienki, że chodzić się po nim nie dało. Zrobiłem dwa zdjęcia, objechałem okolicę, ubrudziłem cały samochód i tyle z tego było. Słońca już było naprawdę mało, poza tym te drzewa są dodatkowo od strony północnej, ale lekko skręcone...no tak czy siak blendą nie udało mi się ich doświetlić
    Cieszę się, że chociaż widzicie jakiś minimalny potencjał. Poczekam na jakieś fajniejsze warunki pogodowe i poszukam jakiegoś fajnego miejsca.
    Jeszcze raz dzięki za rady.

Domyślnie

Czy ten kolor pomostu,to z powodu....impregnatu...?
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Kadr wporządku ale dla mnie za niebiesko,szczególnie podłoga...no i z niebem mozna bylo sie pobawic albo zrobic b&w,było by ciekawe

Pozdrawiam.
    Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów