Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Brzozy.....

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    (...)
    Czy zgodziłbyś sie z twierdzeniem iż powinno wystawiać sie kazde zdjecie tak jakby było ono każdorazowo pierwsze-przenośnie rzecz ujmując oczywiście w "karierze",mając na uwadze nie tylko wianuszek "kolegów"z podwórka" ale i tych którzy nie koniecznie muszą wiedzieć ktoś ty taki (...)
    Pewnie wsadzam kij w mrowisko ale nie sposób nie przyznać koledze racji.

Ciekawym jest z jaką reakcją spotkałoby się zdjęcie tego rodzaju kogoś zaczynającego dopiero aktywność na forum
    Jak to było? "szanuj to forum"?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta

Ciekawym jest z jaką reakcją spotkałoby się zdjęcie tego rodzaju kogoś zaczynającego dopiero aktywność na forum
    Zobacz moje ostatnie, też brzozy Różżżnie to wygląda. Zdjęcia się podobają lub nie, a ideologie zostawiam sobie, a za konstruktywną krytykę zawsze każdemu podziękuję.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

jak niespecjalnie jest co omawiać na dobrym ale przeciętnym zdjęciu uznanego autora - to często wchodzi "ideolo", "kompleksy" - tzw. tematy zastępcze, albo wręcz ustawiające "hierarchię dziobania".

jak mnie zdjęcie nie rusza to nie widzę powodu do komentowania. Niezależnie jakie jest. A jak ktoś próbuje na siłę zaznaczyć swoje ego - to ma duży problem. Od tego są specjaliści....
    dla mnie nie ma roli "guru".

luz panowie, luz....

nie warto
    Ostatnio edytowane przez wilk325 ; 11-03-2010 o 18:36

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mark3 Zobacz posta
    luz panowie, luz....

nie warto
    dokładnie dlatego zeby nie przedłużać tej dyskusji poproszę moderatora o zamknięcie tego wątku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta

a to dlaczego bo fotografia nie jest zrobiona w/g receptury Nemetha, w kwadrat, z ND 400, lub z winietą i może jeszcze w nocy, ja nie cierpię na przerost ambicji
    uważam że fotografia jest co najmniej poprawna i nie widzę powodu dla którego mam z jej powodu pozwolić sobie na osobisty atak podsumowujacy mój dorobek fotograficzny przez przygodnego recenzenta który nie zachowuje obiektywizmu (odsyłam do moich wcześniejszych postów w których się do tych rad ustosunkowuję , pisanie o ilosci postów, wrzucanie do tego wora kolegów, pisanie o 14-24mm strzelającego pod słońce, to wszysko nazywasz obiektywizmem dotyczącym jedynie tej jednej fotografii - ja dziekuję za takie recenzje i rady mające rzekomo porawić moje podejscie do fotografii ) , zapomniałes już ilu to miałeś pseudo przyjaciół których odsyłałeś do piaskownicy, którzy pisali Ci otwartym tekstem ze Twoje fotografie nie mają żadnej wartości artystycznej i nic sobą nie przedstawiają, że wieje z nich nudą ect. ilu ludzi tyle gustów, zgodziłeś się z tymi teoriami - tak ? to pokaż mi gdzie i kiedy
    wiesz dziwię się że mogłeś własnie Ty coś takiego napisać, stary forumowicz doskonale znający forumowe przepychanki zająłeś takie stanowisko jakbyś udawał że nie rozumiesz komentarza kolegi przetaka - no ale całe życie poznajemy się na ludziach prawda Maćku

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów