Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Marta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ando Zobacz posta
    Wierz mi, że jestem bardzo krytyczny wobec siebie i zupełnie ze swoich zdjęć nie zadowolony.
    ... jak widać szybko idę do przodu
    Hmm... nawet jako odszczeknięcie, to tekst bynajmniej nie pokrywa się z Twoją ostatnią wypowiedzią. Pełny krytycyzm i niezadowolenie.
    Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.

zawodowyfotograf.pl

Domyślnie

Kondziu. Nie drąż. Konstruktywna krytyka w każdej postaci, gadanie o pierdołach nie koniecznie

Domyślnie

Kolor jak nic Bardzo mi się podoba
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Zdecydowanie kolor modelka świetna

Oszczędny w słowach Awatar octopus
    Miasto
    Poznań, Konin

Domyślnie

może tak, kolor do tabloidów, gazet, portfolio a b/w na ściane w formacie B0. Dobre zdjęcie.

Domyślnie

Kondziu. Nie drąż. Konstruktywna krytyka w każdej postaci, gadanie o pierdołach nie koniecznie
    Oj tam, oj tam... Z Tobą o już nawet podroczyć się nie można

A jeżeli już ma być bardziej konstruktywnie, to już patrząc któryś raz na 1 zdjęcie mam wrażenie, takiej "szarości" skóry, która dodatkowo sprawia wrażenie takiej nieświeżej i śliskiej... Nie wiem czy to może być efekt blura w PSie, czy coś innego, ale mam takie wrażenie. Podobne wrażenie miałem, jak swego czasu pokazywałeś zdjęcia Loczka na CB w wątku Ando reaktywacja. Tam także miałem takie wrażenie tej szarości skóry, które ponadto zostało spotęgowane płaskością oświetlenia na twarzy (albo wypraniem cieni na twarzy, stąd taka sytuacja).
    Ostatnio edytowane przez Luźna gumka ; 05-03-2010 o 11:26
    Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.

zawodowyfotograf.pl

Domyślnie

bw, zdecydowanie
    D700 + N 35 1.8, N 50 1.4, N 85 1.8, N 24-70 2.8
    5D + 85 1.8
    Pentacon six Biometar 80 2.8, Sonnar 180 2.8

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów