Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Marta

Domyślnie Marta

Nie wiem na którą wersję się zdecydować więc pokazuję obydwie.
    1.

2.

Domyślnie

Dla mnie kolor.
    Widać gładzenie na linii włosów i spękane usta, poza tym się podoba. Modelka też jest super.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

zdecydowanie 1. stonowane, harmonijne kolory; podoba mi się
    "Jeżeli poranek nie jest piękny, upiększ go swoim uśmiechem." H. Jackson Brown

Domyślnie

Dla mnie zdecydowanie BW. Wybacz proszę tą lekką ingerencję, ale nie mogłem oprzeć się urodzie modelki. Troszkę jednak inaczej rozłożyłem akcenty.

Pozdrawiam
    ... sprzęt do robienia zdjęć i nie tylko

Domyślnie

Kolor - bardzo ładne zdjęcie - zdecydowanie do działu glamour. Minimalnie bym wyostrzył po zmniejszeniu (nie aż tak jak to zrobił yaroN), a czarno-białe rzeczywiście można troszkę dopracować.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yaroN Zobacz posta
    Dla mnie zdecydowanie BW. Wybacz proszę tą lekką ingerencję, ale nie mogłem oprzeć się urodzie modelki. Troszkę jednak inaczej rozłożyłem akcenty.

Pozdrawiam
    uważam że oryginał lepszy - taki bardziej niedopowiedziany. Ty brutalnie odarłeś tą fotę z całej tajemniczości.

Domyślnie

jak dla mnie kolor jest górą:]
    -> puszka, kilka słoików i błyskotka......

Domyślnie

Ja też wole kolor
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Ja też głosuję za kolorem. BW bym wyposrodkował między oryginałem, a wersją yaroN'a.

Domyślnie

na moje to powinieneś wykorzystać świetną grę oczami Marty tu je słabo widać , no i ja bym tak głowy nie ucinał bo teraz wygląda jakby nie miała końca a i kitek jakby w ogole nie był jej

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów