Close

Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 68

Wątek: male baletnice

Domyślnie male baletnice

Dlugo juz nie robilem zdjec "dla siebie", wiec wybralem sie dzisiaj do pobliskiego osrodka kultury, poobserwowac zajecia baletowe dla dzieci. Prowadzi je rosyjski baletmistrz Vladimir Hlinskikh -- tancerz i choreograf Opery Nova w Bydgoszczy.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Bardzo fajny reportaż . 3, 4 jak dla mnie na ++++++
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Świetny reportaż. Też mnie korci od czasu do czasu, by właśnie balet sfotografować, ale na razie to gdzieś tam z tyłu głowy siedzi.
    Tak mnie też od razu tknęło, że pewnie dałoby się wykroić z tego, lub przyszłego materiału pełny portret tego baletmistrza (tu już jest spora część). Przy pracy oczywiście. Widać, że model bardzo zacny.

Domyślnie

Świetne! Miał okazję niedawno przeglądać Twoje zdjęcia na stronie. Ten reportaż tylko potwierdza klasę jaką reprezentujesz! Pozdrawiam!

Domyślnie

Świetne zdjęcia, bardzo miło się ogląda. Świetne B&W.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Tak mnie też od razu tknęło, że pewnie dałoby się wykroić z tego, lub przyszłego materiału pełny portret tego baletmistrza (tu już jest spora część). Przy pracy oczywiście. Widać, że model bardzo zacny.
    Tez o tym myslalem. W zasadzie rozlozylem sobie prace nad tym materialem na przynajmniej 2, 3 razy. Wczoraj bylem tam teoretycznie tylko po to, zeby przyjrzec sie temu co sie dzieje, zobaczyc jak jest w kwestii swiatla, i "oswoic" baletnice ze swoja obecnoscia. Nastepnym razem wezme chyba dluzsze szkielko i sprobuje wyluskac jakis portret Vladimira.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

woda
    Gość

Domyślnie

Bardzo mi sie podoba. Najciekawiej wyszly te zdjecia, na ktorych masz kilka osob na "linii strzalu" i operujesz GO. Gra swiatla i cienia tez w bardzo dobry sposob podkresla nastroj zdjec. Poza tym na kazdej fotografii jest jakis smaczek. 9 jest urzekajaca a mala tancerka z 6 ma w sobie tyle naturalnego wdzieku, ze zasluguje na osobny reportaz
    Powiedzialbym "dobra robota" gdyby to nie brzmialo tak banalnie w odniesieniu do Twoich prac. Coz jednak poradzic. Dobra robota.

Domyślnie

fajne. w czerni-bieli ukrywa sie najwiekszy problem tego tematu - niestrawialny nadmiar koloru rozowego.
    mam 4-letnia baletnice w domu, wiec niestety z pierwszej reki problem znam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    fajne. w czerni-bieli ukrywa sie najwiekszy problem tego tematu - niestrawialny nadmiar koloru rozowego.
    Trafiles w sedno. Oprocz rozow, bylo tam jeszcze troche fioletow, czerwieni, itd. Generalnie galimatias jakich malo.
    www.SALDAT.pl

bth
    Gość

Domyślnie

Stig, rewelacyjny reportaż, z naciskiem na 4. i 7. Gratulacje.

Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów