Close

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 68

Wątek: male baletnice

Domyślnie

MEGA ! Świetny materiał.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

fajna reporterka, kawal dobrej roboty. ... tez lubie czasem pofocic balet .. za jego lekkosc ulotnosc i piekno .. szkoda ze czasu malo na takie focenie dla siebie.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    szkoda ze czasu malo na takie focenie dla siebie.
    Ehhhh... To tez moje pierwsze zdjecia od dluzszego czasu -- takie tylko dla siebie. A w piatek jeszcze okazalo sie, ze przeistoczylo sie w komercje. I znowu bede w duchu marudzil, ze nic dla siebie nie robie.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Świetny reportaż, piękne zdjęcia!
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

fajny rep i ciekawe www
    czekam na wiecej...
    pozd.

Domyślnie

Skonczylem zdjecia -- te z watku i pozostale sa tutaj. Po drugim spotkaniu stwierdzilem, ze z tej grupki i w tych warunkach niestety nie jestem w stanie wycisnac juz wiecej interesujacych kadrow.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Skonczylem zdjecia -- te z watku i pozostale sa tutaj. Po drugim spotkaniu stwierdzilem, ze z tej grupki i w tych warunkach niestety nie jestem w stanie wycisnac juz wiecej interesujacych kadrow.
    Fajny reportaż.

To dobre, jedna "śpi", druga zieeeeewa

Domyślnie

robota na poziomie prasowym super fotki o numerach 3, 4, 5, 7, 14 (jak w lotto prawie :P) gratulacje!

Domyślnie

stig a mam jeszcze takie pytanko, bo nie widzę jasnej odpowiedzi na zdjęciach - czy można ocenić na ile te dzieci to bawi, interesuje - w sensie, czy jest to raczej nauka na wesoło, ale z utrzymaniem poziomu, czy wręcz przeciwnie - rygor i poziom za wszelką cenę? Krótko mówiąc nie widzę skrajnych uczuć (to chyba dobrze) - czyli ani złości, zniecierpliwienia, ani radości, przyjemności. Jeżeli coś widzę to skupienie i trochę znudzenia może.

Domyślnie

Bo tez wlasnie tak tam jest. Dziewczynek, ktore sa tym naprawde zainteresowane, pamietaja wiekszosc francuskich nazw ukladow, wiedza czego dokladnie oczekuje instruktor -- to moze dwie, trzy z tego calego grona da sie wyodrebnic. Reszta to prostu pojawia sie tam jedynie z tego powodu, ze matki je tam przyprowadzaja i kaza w tych zajeciach uczestniczyc (a przynajmniej ja odnioslem takie wrazenie). Vladimir sie stara, ale widac, ze do czesci z nich malo co dociera, i maja lekki zlew na to.
    www.SALDAT.pl

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów