Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26
    Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pablopoland2 Zobacz posta
    Ze swiatlem 2.8 to najlepiej 50 mm i tyle pieniedzy zostanie ci w kieszeni. Najlepszy bo klasyczny
    Chyba masz na myśli f1/8, lub droższy f1/4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Art Erie Zobacz posta
    Chyba masz na myśli f1/8, lub droższy f1/4
    Tak ... masz racje...chodzilo mi o 1,8
    Nikon D90 + N18-70

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WASU Zobacz posta
    chodzi tutaj bardziej o reporterke ,zdjecia koncertowe- body NIKON D5000
    łał a co to jest nikon D5000 ? czekaj czekaj czy ja dobrze zrozumiałem że do takiej puszki chcesz podpiąc szkło z najwyższej półki ? nie obraź się ale ktoś mnie kiedyś nauczył że przy doborze sprzętu jest zasada łańcucha - " najsłabsze ogniwo musi być jednocześnie jego najmocniejszym" A Ty to kiepskiego body chcesz podpinać szkło z najwyższej półki. Dla mnie przerost formy nad treścią.
    kilka puszek jakieś szkła i brak spiżarni do przechowywania + masa nauki ;p

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cheyenne Zobacz posta
    za 4 tysiące masz:
    nowego tamrona 17-50/2.8 VC ze stabilizacją której nie ma nikkor 17-55 i nikkory 35/1.8 i 85/1.8 jakby 2.8 było za ciemno
    zawsze mnie ciekawiła jedna kwestia ... czy w szkłach 17-55 naprawdę potrzebna Wam jest stabilizacja ? ja uważam że jest to zbędny wydatek bo za darmo tego nie dają.
    kilka puszek jakieś szkła i brak spiżarni do przechowywania + masa nauki ;p

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lagunman Zobacz posta
    łał a co to jest nikon D5000 ? czekaj czekaj czy ja dobrze zrozumiałem że do takiej puszki chcesz podpiąc szkło z najwyższej półki ? nie obraź się ale ktoś mnie kiedyś nauczył że przy doborze sprzętu jest zasada łańcucha - " najsłabsze ogniwo musi być jednocześnie jego najmocniejszym" A Ty to kiepskiego body chcesz podpinać szkło z najwyższej półki. Dla mnie przerost formy nad treścią.
    Nie obraz sie, ale bardziej bzdurnego argumentu dawno nie czytalem. Przerostem formy nad trescia jest podpinanie 28-80 do D700.
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MYSZ Zobacz posta
    Wielokrotnie byłem oblany piwem z załozonym 24-70
    Dziwne, ja raczej nie zakładałbym 24-70 na piwo ;oD
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów