Extra modelka, w extra ciuszkach i w... obskórnej klatce schodowej - podoba mi sie takie zestawienie.
Szukaj
Extra modelka, w extra ciuszkach i w... obskórnej klatce schodowej - podoba mi sie takie zestawienie.
Jeszcze mam świeżo w głowie zdjęcia Kamasha z tej sesji i dziwnie się ogląda teraz te Twoje, w innej obróbce
Mam wrażenie, że przeskalowanie zjadło ostrość/kontrast i pycipyci mydlanie wygląda [u mnie] i pod tym względem propozycja Czornyja mi bardziej pasuje, ale to pomijam.
1. Najlepsza i świetna, tylko taka dziwna poświata po prawej stronie tułowia i od nóg jest...
2. Za Stigiem, głowa za blisko krawędzi, ale i tak świetne
3. Przyciąć troche z PG rogu coby głowa bardziej w stronę mocnego punktu poszła.
Ogólnie gratuluję sesji i Patrycji, i Tobie, i przy okazji Kamashowi![]()
D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..
Podoba się
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
super zdjęcia i super modelka, wszytko razem cukierkowe, 1 the best szkoda tylko ze głowa ucięta no ale może się nie znam![]()
.:[nikon][nikkor][tamron][m42][cokin][lowepro][manfrotto][gimp][ps4][ubuntu][7]:.
.:KORAB:.
pelen respect. jedynka jest swietna. poprostu.
Cała seria fajna.
Bonus super.![]()
|N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |
FunBoy Czemu najlepsze na koncu?![]()
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Skontaktuj się z nami