Uwagi i porady mile widziane. Pozdrawiam
Szukaj
Uwagi i porady mile widziane. Pozdrawiam
Fajnie,podoba się choć ja bym się pozbył tej latarni ulicznej![]()
podpis niezgodny z regulaminem forum
Ciekawe, ale takie niedopieszczone![]()
Obróbkę bym widział bardziej czarno-białą i ciął do kwadratu... i pewnie bez latarni, bo po cięciu to już nie będzie latarnia![]()
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Szaro, buro i ponuro.
A mogło być tak wspaniale.
W dodatku ukryty w cieniach kontekst, czyli bruk -raczej tutaj przeszkadza w odbiorze.
Dobrym wyjściem z sytuacji wydaje mi się przycięcie tego do kwadratu, z cięciem gdzieś przy górnym gzymsie na wprost.
Jak patrzę na przyciętą w ten sposób wersję...
A w sumie co mi tam - wrzucę, jeśli wolno mi zaproponować kierunek:
To rzecz jasna tylko szkic.
Cóż mam powiedzieć kombinowałem tymi suwakami na lewo i prawo i ciągle mi coś nie pasowało, a tu widzę że jednak się dało - "kolory" wyszły Ci ładniejsze. Co do cięcia to nie jestem przekonany. Dzięki za uwagi. Pozdrawiam
No to złoty środek nie jest - przyznaję!
Ale zauważ, dlaczego tak to wymyśliłem.
Skoro autor i tak ukrył te świetne krzywizny i bruk w cieniu, który uniemożliwia delektowanie się nimi - czyli śmiało można powiedzieć, że sam z nich zrezygnował w ten sposób - to kierując sie tym nurtem - starałem się oczyścić kadr.
Bo przy takim podaniu moim zdaniem ten pion sensu większego nie ma.
No ale to tylko jeden pogląd w sprawie - nie muszę mieć racji - choć ten kwadrat wydaje mi się tak wyrwany z kontekstu, że aż ciekawy.
Chyba jeszcze tam wrócę - było popołudnie, słońce chowało się za horyzont i "pięknie" odbijało się od szyb. Jak hotel był ok. to mi chodnik czerniał i na odwrót jak bruk wychodził to z budynku tylko biała plama.
Skontaktuj się z nami