Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Cubus Hotel

Domyślnie Cubus Hotel

Uwagi i porady mile widziane. Pozdrawiam

Domyślnie

Bardzo ciekawie, podoba mi się.

Domyślnie

Fajnie,podoba się choć ja bym się pozbył tej latarni ulicznej
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Ciekawe, ale takie niedopieszczone

Obróbkę bym widział bardziej czarno-białą i ciął do kwadratu... i pewnie bez latarni, bo po cięciu to już nie będzie latarnia
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Szaro, buro i ponuro.
    A mogło być tak wspaniale.
    W dodatku ukryty w cieniach kontekst, czyli bruk -raczej tutaj przeszkadza w odbiorze.
    Dobrym wyjściem z sytuacji wydaje mi się przycięcie tego do kwadratu, z cięciem gdzieś przy górnym gzymsie na wprost.
    Jak patrzę na przyciętą w ten sposób wersję...

A w sumie co mi tam - wrzucę, jeśli wolno mi zaproponować kierunek:

To rzecz jasna tylko szkic.
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

Cóż mam powiedzieć kombinowałem tymi suwakami na lewo i prawo i ciągle mi coś nie pasowało, a tu widzę że jednak się dało - "kolory" wyszły Ci ładniejsze. Co do cięcia to nie jestem przekonany. Dzięki za uwagi. Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Inkognito Zobacz posta
    Szaro, buro i ponuro.
    A mogło być tak wspaniale.
    W dodatku ukryty w cieniach kontekst, czyli bruk -raczej tutaj przeszkadza w odbiorze.
    Dobrym wyjściem z sytuacji wydaje mi się przycięcie tego do kwadratu, z cięciem gdzieś przy górnym gzymsie na wprost.(...)
    Mnie się jakoś bardziej podoba ta dolna strona zdjęcia i te wszystkie krzywizny, które tu bez grama litości wyciąłeś...
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Mnie się jakoś bardziej podoba ta dolna strona zdjęcia i te wszystkie krzywizny, które tu bez grama litości wyciąłeś...
    No to złoty środek nie jest - przyznaję!

Ale zauważ, dlaczego tak to wymyśliłem.
    Skoro autor i tak ukrył te świetne krzywizny i bruk w cieniu, który uniemożliwia delektowanie się nimi - czyli śmiało można powiedzieć, że sam z nich zrezygnował w ten sposób - to kierując sie tym nurtem - starałem się oczyścić kadr.
    Bo przy takim podaniu moim zdaniem ten pion sensu większego nie ma.
    No ale to tylko jeden pogląd w sprawie - nie muszę mieć racji - choć ten kwadrat wydaje mi się tak wyrwany z kontekstu, że aż ciekawy.
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

Chyba jeszcze tam wrócę - było popołudnie, słońce chowało się za horyzont i "pięknie" odbijało się od szyb. Jak hotel był ok. to mi chodnik czerniał i na odwrót jak bruk wychodził to z budynku tylko biała plama.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wetwert Zobacz posta
    Chyba jeszcze tam wrócę - było popołudnie, słońce chowało się za horyzont i "pięknie" odbijało się od szyb. Jak hotel był ok. to mi chodnik czerniał i na odwrót jak bruk wychodził to z budynku tylko biała plama.
    No ale nie jest to problem nie do przeskoczenia
    Od czego jest post-processing?
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów