Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Droga do nikąd...

Tak chciałem nazwać pierwsze zdjęcie, jednak myślę, ze do drugiego także trochę pasuje

Zapraszam

** 1 **

** 2 **

Pozdrawiam
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Hubercie kadrowo ładnie ale z kolorami przesadziłeś, na jedynce bardzo sztucznie wyglada podłoga a na dwójce niebo jest jak wklejone z innej foty i kolor wody jest tez bardzo pojechany poza tym odnoszę wrażenie ze zdjęcia są zbyt skontrastowane przez co odbiera się je jak przeostrzone

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Hubercie kadrowo ładnie ale z kolorami przesadziłeś, na jedynce bardzo sztucznie wyglada podłoga a na dwójce niebo jest jak wklejone z innej foty i kolor wody jest tez bardzo pojechany poza tym odnoszę wrażenie ze zdjęcia są zbyt skontrastowane przez co odbiera się je jak przeostrzone
    Dokładnie to samo pomyślałem

Domyślnie

Bardzo ciekawy motyw drogi, natomiast ściany mnie rażą - sam nie wiem czy to za duży kontrast, czy zbyt wyostrzone, czy też może tak powinno być...
    D200 MB-D200 D60 | 35 85 | SB-800

Domyślnie

A mnie Hubert kadry nie pasuja jakos. Szczegolnie 1-ki. Tylko, ze niestety nie wiem dlaczego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Przyznaje, ze jesli chodzi o "przeostrzenie" to mialem podobne wrazenie, szczegolnie przy 1
    Czyli należy podjeśc do kadrów raz jeszcze Co zaraz uczynię
    Dziekuje za wyczerpujaca ocene

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    A mnie Hubert kadry nie pasuja jakos. Szczegolnie 1-ki. Tylko, ze niestety nie wiem dlaczego
    No cóż, nie zawsze "nasze" wizje są takie same
    Ale jak sie dowiesz "dlaczego" to zapraszam ponownie - chetnie sie dowiem!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Kadry bardzo fajne, niemniej ostrość i kontrast troszkę jakby za mocny.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

A mnie sie podoba jedynka, o czym juz wspomnailem gdzie indziej, dwójka rzeczywiście - troche przesadziłes z kolorami.

Domyślnie

Dla mnie jedynka wygrywa, jak zobaczyłem dwójke i dłużej patrzyłem to fakt coś przekombinowane
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

2 lepsza kadrowo. Ale to slonce Ci wcale a wcale nie pomoglo. Za ostro skutkiem czego masz ostre kontrasty. jakos mi to tuaj nie lezy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów