Szukaj
Hubercie kadrowo ładnie ale z kolorami przesadziłeś, na jedynce bardzo sztucznie wyglada podłoga a na dwójce niebo jest jak wklejone z innej foty i kolor wody jest tez bardzo pojechanypoza tym odnoszę wrażenie ze zdjęcia są zbyt skontrastowane przez co odbiera się je jak przeostrzone
Bardzo ciekawy motyw drogi, natomiast ściany mnie rażą - sam nie wiem czy to za duży kontrast, czy zbyt wyostrzone, czy też może tak powinno być...
D200 MB-D200 D60 | 35 85 | SB-800
A mnie Hubert kadry nie pasuja jakos. Szczegolnie 1-ki. Tylko, ze niestety nie wiem dlaczego![]()
Przyznaje, ze jesli chodzi o "przeostrzenie" to mialem podobne wrazenie, szczegolnie przy 1![]()
Czyli należy podjeśc do kadrów raz jeszczeCo zaraz uczynię
![]()
Dziekuje za wyczerpujaca ocene![]()
No cóż, nie zawsze "nasze" wizje są takie same
Ale jak sie dowiesz "dlaczego" to zapraszam ponownie - chetnie sie dowiem!![]()
Kadry bardzo fajne, niemniej ostrość i kontrast troszkę jakby za mocny.
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
A mnie sie podoba jedynka, o czym juz wspomnailem gdzie indziej, dwójka rzeczywiście - troche przesadziłes z kolorami.
Dla mnie jedynka wygrywa, jak zobaczyłem dwójke i dłużej patrzyłem to fakt coś przekombinowane![]()
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
2 lepsza kadrowo. Ale to slonce Ci wcale a wcale nie pomoglo. Za ostro skutkiem czego masz ostre kontrasty. jakos mi to tuaj nie lezy
Skontaktuj się z nami