Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Domyślnie

Zdecydowanie wybieram 2 - za inne, mz bardzo ciekawe spojrzenie....
    No i obrobka tutaj jest świetna
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Ciekawie zrobione obie,ale dwójka mi pasuje.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Nie prosisz chyba o wybor, dodajac 2-ke w formie bonusa. Mnie akurat podobaja sie oba.
    1-ka to ciekawy kadr z tym zorro. Gdzies po drodze drzewo. Nie widze tam zbytniego natloku. Raczej odczuwam spokoj. Mialem chwilke rano i widzialem jedynke. Zdaje sie, ze cos podmieniles albo moj monitor rano ma wiecej niebieskiego. Odnosnie jedynki to widze ja z niebem z 1b. Na 1b nie ma prazkow. Ostatni raz sie czepiam bo dziadki czytalem nie lubia zwracania uwagi na duperele
    2-ka to kolejna udana proba z GO. Jeszcze wiekszy spokoj i delikatnosc tych trawek sprawia, ze chyba pokaze to zdjecie tesciowej

Domyślnie

Byłem tam i napiszę, że naprawdę ładnie to zrobiłeś. Ja wybiorę 2, a dlatego, że na 1 widzę dokładnie miejsce, gdzie wpadłem do wody....

Domyślnie

Poszukiwania są bezapelacyjnie konieczne by się rozwijać.
    Moim zdaniem obie fotografie są innym spojrzeniem na zimę, niemniej jeśli miałbym wybierać „bardziej inne” spojrzenie to zdecydowanie dwójka
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Poszukiwania są bezapelacyjnie konieczne by się rozwijać.
    Moim zdaniem obie fotografie są innym spojrzeniem na zimę, niemniej jeśli miałbym wybierać „bardziej inne” spojrzenie to zdecydowanie dwójka
    zgadzam się trzeba rozwijać
    Ostatnio edytowane przez harb ; 18-02-2010 o 00:19

Domyślnie

U mnie tylko zima . Jedynka jest poprawna, tak mi ktoś ostatnio napisał i to najlepiej mi pasuje do tego zdjęcia. Dwójka patrząc na większość pokazanych zim jest inna, takie spojrzenie mi pasuje. Od ogółu do szczegółu często o nim zapominamy.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

W jedynce przyciąłbym tak trochę ponad centymetr dołu - jest tam zbyt wiele lini nic nie wnoszących do obrazu a odwracających uwagę oka.
    Ogólnie śliczne oba

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów