Szukaj
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Kadr mi się bardzo podoba na jedynce, ale nie wiem czemu zrobiłeś śnieg na szaro a nie na biało ?
może koledze nie podoba się moja wizja zimy, chciałby z niebieskim niebem, pięknymi białymi obłokami, czyli generalnie z ogólnie przyjętym wizerunkiem - zapraszam do swojej galerii tam są fotografie w podobnym stylu, wersje tutaj przedstawione tak jak napisałem są trochę inne, mogą się podobać lub nie, zdaję sobie z tego sprawę
pozdrawiam
Locter to proste - taka jest moja wizja, mogę Ci zadać podobne pytanie dlaczego czasami robisz niebo na różowo choć jest niebieskiewidać że fotografia jest silnie winietowana i nie chodzi w niej wcale o przedstawianie rzeczywistego obrazu jaki tam zastałem, sadziłem ze to wynika z tytułu
Ostatnio edytowane przez harb ; 17-02-2010 o 13:43
Ładnie ładnie, podoba mi się klarowność tego, a raczej tych zdjęć. Jest czysto, mroźnie, delikatnie. Podoba mi się z tym, że następnym razem może przykadruj mniej gruntu. Śnieg przyjemny i puchaty, ale na fotce z drzewkiem nie wygląda zbyt dobrze.
jak dla mnie dwójeczka jest całkiem ciekawe. Niecodzienne podejście do krajobrazu.
Wiesz co Janusz, średnio ciekawe jak na Twoje zdjęcia.
Na pierwszym za dużo wszystkiego, a na dwójce brakuje mi lepszej faktury śniegu.
Z obu lepsza dwójka.
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
bardzo podobają mi się Twoje fotografie, tutaj chyba wybiorę dwójkę.
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami