Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacol4 Zobacz posta
    szkoda że pierwsza wersja została usunięta,wiecznie krytykowani mieli by może pole do popisu...
    ależ to żaden problem wersja została poprawiona z uwagi na babola, jest dodana 1a. można sobie używać do woli, ale Ty widzę zrezygnowałeś z konstruktywnej krytyki - to jakaś aluzja ? prowokacja bo nie łapię, czujesz się tym wiecznie krytykowanym ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacol4 Zobacz posta
    szkoda że pierwsza wersja została usunięta,wiecznie krytykowani mieli by może pole do popisu...
    Swoja droga, ciekawe co w pierwszej wersji moznaby tak jednoznacznie i zamaszycie skrytykowac...
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Kadr mi się bardzo podoba na jedynce, ale nie wiem czemu zrobiłeś śnieg na szaro a nie na biało ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Swoja droga, ciekawe co w pierwszej wersji moznaby tak jednoznacznie i zamaszycie skrytykowac...
    może koledze nie podoba się moja wizja zimy, chciałby z niebieskim niebem, pięknymi białymi obłokami, czyli generalnie z ogólnie przyjętym wizerunkiem - zapraszam do swojej galerii tam są fotografie w podobnym stylu, wersje tutaj przedstawione tak jak napisałem są trochę inne, mogą się podobać lub nie, zdaję sobie z tego sprawę

pozdrawiam

Locter to proste - taka jest moja wizja, mogę Ci zadać podobne pytanie dlaczego czasami robisz niebo na różowo choć jest niebieskie widać że fotografia jest silnie winietowana i nie chodzi w niej wcale o przedstawianie rzeczywistego obrazu jaki tam zastałem, sadziłem ze to wynika z tytułu
    Ostatnio edytowane przez harb ; 17-02-2010 o 13:43

Oszczędny w słowach
    Miasto
    we wszechświecie

Domyślnie

Ładnie ładnie, podoba mi się klarowność tego, a raczej tych zdjęć. Jest czysto, mroźnie, delikatnie. Podoba mi się z tym, że następnym razem może przykadruj mniej gruntu. Śnieg przyjemny i puchaty, ale na fotce z drzewkiem nie wygląda zbyt dobrze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta

Locter to proste - taka jest moja wizja, mogę Ci zadać podobne pytanie dlaczego czasami robisz niebo na różowo choć jest niebieskie widać że fotografia jest silnie winietowana i nie chodzi w niej wcale o przedstawianie rzeczywistego obrazu jaki tam zastałem, sadziłem ze to wynika z tytułu

Ok, rozumiem

Domyślnie

jak dla mnie dwójeczka jest całkiem ciekawe. Niecodzienne podejście do krajobrazu.

Domyślnie

Wiesz co Janusz, średnio ciekawe jak na Twoje zdjęcia.
    Na pierwszym za dużo wszystkiego, a na dwójce brakuje mi lepszej faktury śniegu.
    Z obu lepsza dwójka.
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

bardzo podobają mi się Twoje fotografie, tutaj chyba wybiorę dwójkę.
    Pozdrawiam

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów