Szukaj
Podstawka nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Wolałbym jednak 24"
Znalazłem odpowiednik te 22ki o której piszesz w 24"
http://www.cyfrowe.pl/druk-montaz-ed...or-czarny.html
Zastanawiam się tylko czy to nie jest już dla mnie przerost formy nad treścią aby za dodatkowe 2" tyle dopłacać.
Ogólnie więc zastanawiam sie nad różnicami serii S**33W a SX**62W.
Ostatnio edytowane przez Hiv ; 16-02-2010 o 18:42
5DII+15mm+24L+35L+851.8+135L+580II
Cytat:
PA241W jest w stanie wyświetlić o 2% więcej kolorów niż w standardzie NTSC i 99,3% palety kolorów Adobe RGB (dla porównania - model LCD2490WUXiA wyświetla 72% przestrzeni barw Adobe RGB).
Czytałem o tej nowości NECa i wygląda bardzo interesująco jako alternatywa dla nawet Eizo SX2462W. Tylkgo gdzie go dostać i w jakiej cenie?
5DII+15mm+24L+35L+851.8+135L+580II
Hiv jeszcze troszkę , a wskoczysz na serię CG :] mieszkasz w Łodzi niedaleko masz Warszawę , a tam Pan Tomasz może Ci zaprezentowac wszystkie modele Eizo (tak przypuszczam) więc pakuj siedzenie do samochodu , pociągu i przekonasz się na własne oczy co Ci pasuje ... pzdr ..
Fx
też myślałem nad sx2462 - jednak do pracy w zaciszu domowym, przy nocnej lampce z tego, co wyczytalem lepiej sie sprawdza sx2262 (matryca PVA). Poza tym rozdzielczość 1920x1200 jest taka sama w obu monitorach. A za Panem Tomkiem: sx2462 "nie nadaje się do domu, gdzie najczęściej pracuje się wieczorami i nie ma możliwości uzyskania odpowiednio silnego oświetlenia bez uciążliwości dla innych domowników. Należy traktować ten monitor jako narzędzie specjalistyczne". Wybór należy do Ciebie. Pozdrawiam.
Jak rozpoznać typ matrycy wzrokowo bez ingerencji we wnętrze monitora. Na przykład jak rozpoznać s-ips od h-ips. Mam przed oczami monitor, który miał wymienioną matrycę i ewidentnie to co widzę jest lepsze niż to co było, fiolet występuje dopiero pod znacznie większym kątem niż wcześniej i nie jest taki plackowaty, na wprost czerń jest dużo lepsza niż była, intryguje mnie to. Czyżbym dostał h-ips zamiast starej s-ips?
Skontaktuj się z nami