Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gusi Zobacz posta
    Podłączę się pod ten wątek - niedawno na all kupiłem używane s5pro (1920zł), w opisie sprzedawca (bardziej handlarz niż właściciel) napisał, że body ma zrobione okolo 32 000 zdjęć.Przyjemną niespodzianką dla mnie był fakt, że licznik wskazuje 65oo
    Jednak dla świętego spokoju mam pytanie do włascicieli s5pro z przebiegiem większym niż 99oo. W jaki sposób body numeruje przebieg np. 12 000 ? Czy wówczas pojawia się piąta cyfra i wygląda to tak- 120oo ?
    licznik się przekręca i i zaczyna od 0. O ile dobrze pamiętam można go wyzerować w body więc nie musi wskazywać całego przebiegu tylko od ostatniego resetu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mikołaj Zobacz posta
    licznik się przekręca i i zaczyna od 0. O ile dobrze pamiętam można go wyzerować w body więc nie musi wskazywać całego przebiegu tylko od ostatniego resetu.
    Licznika nie można zresetować, a z tego, co się zdążyłem zorientować, to po 99oo pojawia się 100oo....
    Mikołaj, jesteś pewien swoich wiadomości?

Domyślnie

Nie mozna zresetowac samemu.
    Ostatnio edytowane przez karabud ; 13-02-2010 o 21:27

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Gdy mój fufu przestał widzieć kartę (pomimo resetów i innych zaklęć) i po kilku dniach wrócił z serwisu, miał wyzerowany licznik. W momencie zakupu używanego miał coś około 5k, a teraz niecałe 4k. Jednak poza serwisem chyba nie da się wyzerować przebiegu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomaha35 Zobacz posta
    ... W niektórych egzemplarzach występuje zjawisko nadmiernej magenty w tych obszarach....
    Tu masz opisany PRZYPADEK magentowy... taki wyjątek potwierdzający regułę, że fufu jest cool I już szukaj Hyper-Utility3 do wołania Raf-a
    طالب مع S5Pro Metze Stronka* MyPort

Rozmowny Awatar Articool
    Miasto
    Tomaszów Mazowiecki/Radomsko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Albert44 Zobacz posta
    I już szukaj Hyper-Utility3 do wołania Raf-a
    Czy ten soft masz coś szczególnego różniącego od ACRa, że lepiej jego używać?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Articool Zobacz posta
    Czy ten soft masz coś szczególnego różniącego od ACRa, że lepiej jego używać?
    Tak-dedykowany jest

Domyślnie

Pamiętaj o zapięciu ostrego szkła do S5. Mydła to body nie toleruje.

Pozdrawiam.
    C5DII

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Rozmowny Awatar Articool
    Miasto
    Tomaszów Mazowiecki/Radomsko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Esjot Zobacz posta
    Tak-dedykowany jest
    Za dużo mi to nie wyjaśniło ;]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Articool Zobacz posta
    Za dużo mi to nie wyjaśniło ;]
    ten załączony z aparatem jest równie dobry
    HU ma troszkę większe mozliwości - ale niewiele, za to jest dramatycznie powolny
    konwerter RAW jest ten sam, tylko 2 nastawy więcej; nie ma sensu się podniecać

licznik systemowy po przekroczeniu 9900 idzie dalej, dodając piątą cyfrę. Użytkownik nie ma możliwości wyzerowania go, nie ma też informacji o przebiegu w Exif.
    Ostatnio edytowane przez BugsBunny ; 14-02-2010 o 11:13
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów