Close

Strona 32 z 33 PierwszyPierwszy ... 2230313233 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 330
    Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    nie, wole d700 z marna matryca i fatalnymi gumami... z nieco lepszym af, ktory w wiekszosci przypadkow jest potrzebny jak kotu pizama

argumenty na podobnym poziomie jak Twoje...
    Marna matryca? Uzasadnij to. Gumy odklejaja sie tylko niektorym u mnie nie, a 5DII ciekna wszystkie, wiec Twoje argumenty sa naprawde marniutkie, sprobuj sie bardziej wysilic.
    PS: AF nieco lepszy -hehehe i niepotrzebny - hehehe
    Ostatnio edytowane przez Photoartbox ; 10-02-2010 o 12:21

Domyślnie

nie, wole d700 z marna matryca i fatalnymi gumami... z nieco lepszym af, ktory w wiekszosci przypadkow jest potrzebny jak kotu pizama
    Po primo matryca jest świetna, po drugie używam D700 prawie półtora roku, mam 22tyś. na liczniku i żadna z gum się nie odkleja. Dobry AF przydaj się przy każdym rodzaju fotografii.
    W kwestii wykonania to 5dmk2 wygląda przy D700 jak marna zabawka, trzeszcząca na dodatek (po pół roku od kupna) w ręku. Kolega ma 5dmk2 i mam okazję "bawić" się tym korpusem.

Domyślnie

Miałem 5D,mam D700....cóż mogę powiedzieć wspaniała puszka a szkiełka są bardzo OK.
    D700 + parę zatyczek do korpusu.

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Ehs te wojenki systemowe...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa/Puławy

Domyślnie

no to ja myślę, że w ramach manifestu wszyscy posiadacze CMOS-a Nikona (od Sony) powinni wraz z przyjściem wiosny utiopić sowje puchy jak Marzannę. Jak może być rozczarowanie po przejściu z D80 - kolorki - trochę inne to fakt, czy gorsze nie wiem, wszyscy zachwalają Canona, ja też miałem 5d i co jak porównałem zdjęcia to wcale nie jest tak superasto lepiej niż w nikonie, a D80 - jakość obrazka to tylko na iso100, 200 i może 400 a potem co? A softu nie potrzeba super, w jpg też może być super efekt
    2 Nikony i kilka szkieł.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonAlberto Zobacz posta
    no to ja myślę, że w ramach manifestu wszyscy posiadacze CMOS-a Nikona (od Sony) powinni wraz z przyjściem wiosny utiopić sowje puchy jak Marzannę.
    Ale one takie uszczelniane som, panie. Nie daje rady ich topić.
    DeSiedemset + FE + AF_50/1.4D + AF_35/2D + 105/2.5 AIS + AF_18-35/3.5-4.5D + Tamron 28-75/2.8 + SB600

Domyślnie

R - pierwsze ostrzeżenie wzrokowe. Od dawna miałem zamiar ci zwrócic uwagę, ale ten tekst to juz przegięcie. Cos mi sie wydaje, że ty w ogólne nie masz nikona, a po prostu trolujesz. Nic ci nigdy w nikonie nie pasuje. Jeśli przez pomyłkę wszedłeś w nikona to zmień system. Proste.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    R - pierwsze ostrzeżenie wzrokowe. Od dawna miałem zamiar ci zwrócic uwagę, ale ten tekst to juz przegięcie. Cos mi sie wydaje, że ty w ogólne nie masz nikona, a po prostu trolujesz. Nic ci nigdy w nikonie nie pasuje. Jeśli przez pomyłkę wszedłeś w nikona to zmień system. Proste.
    a już myślałem że tylko ja tak to widzę
    Określenie "marna" powinno mieć jakieś odniesienie. Jeśli ktoś określa tak matrycę z d3/d700 to znaczy że to kompletny ignorant, albo cały świat się myli
    Ostatnio edytowane przez Pawel Pawlak ; 11-02-2010 o 12:45
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

pozdrawiam
    Paweł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    rzeczywiscie, fotografuje nikonem, na zmiane systemu za pozno, nie troluje.

ostrzezenie wzrokowe przyjmuje z pokora, zrozumieniem i uszanowaniem...

a teraz prosze pierscien do ucalowania

peace!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel Pawlak Zobacz posta
    a już myślałem że tylko ja tak to widzę
    Określenie "marna" powinno mieć jakieś odniesienie. Jeśli ktoś określa tak matrycę z d3/d700 to znaczy że to kompletny ignorant, albo cały świat się myli

napisalem, ze argumenty byly na poziomie przedstawionych przez kolege z ktorym rozmawialem

prosze czytac posty z glebokim... doglebnym... wielowarstwowym i przenikliwym zrozumieniem

Strona 32 z 33 PierwszyPierwszy ... 2230313233 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów