Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Domyślnie

Podoba sie bardzo. Kompozycja poszczegolnych planow pierwsza klasa i ta droga...
    Z rzeczy ktore bym zmienil mz, to troche zdjal saturacji ,bo teraz jest troche zbyt cukierkowo,a juz czepiajac sie szczegolow mozna by wystemplowac ten domek posrodku,bo niepotrzebnie odciaga uwage.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    a juz czepiajac sie szczegolow mozna by wystemplowac ten domek posrodku,bo niepotrzebnie odciaga uwage.
    w pierwszej wersji tak było, ale ... pomyślałem ze to tak charakterystyczne miejsce, że Murowańca nie może zabraknąć
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Domyślnie

Kadr bardzo przyjemny a i widoczek niczego sobie.
    Jak już Krzysztof zauważył, zbyt dużej saturacji mówimy stanowczo NIE .
    Kawałek dachu świeci jakby go pomalowali jakąś fluorescencyjną farbą i ta choina pośrodku zamiera .
    Popraw, bo moim zdaniem warto .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Kadr bardzo przyjemny a i widoczek niczego sobie.
    Jak już Krzysztof zauważył, zbyt dużej saturacji mówimy stanowczo NIE .
    Kawałek dachu świeci jakby go pomalowali jakąś fluorescencyjną farbą i ta choina pośrodku zamiera .
    Popraw, bo moim zdaniem warto .
    zgadzam się

Domyślnie

Murowaniec bez schroniska ? Bleee

Domyślnie

Jest dużo lepiej, nieprawdaż?
    Wiem, że ten budynek tam był i chciałeś go pokazać.
    Jednak moim skromnym zdaniem, psuł kompozycję kadru. Teraz jest dużo lepiej, klarowniej.
    Jeszcze z nieba pośrodku troszkę niebieskiego zdjąć i na ścianę wieszać można .
    Pozdrawiam .

Domyślnie

Kadr bardzo przyjemny, pojechane tylko za bardzo kolorki. Oddaj ten budyneczek z powrotem, było z nim o wiele ciekawiej .

Domyślnie

W obu wersjach....z domkiem czy bez....jest okej....ale okej.....cos mi nie gra....jakby o milimetry przegieta obrobka....ale minimalnie!
    Podoba sie ale to mini.....mnie lekko drazni!

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów