boshe....jakie piękne ujęcie....moze i rzeczywiscie kolory przegiete, ale jak dla mnie fota i tak dobra w ch**![]()
Szukaj
boshe....jakie piękne ujęcie....moze i rzeczywiscie kolory przegiete, ale jak dla mnie fota i tak dobra w ch**![]()
foto było robione na ustawieniach kolorów na żywe w aparacie, dlatego jest tak cukierkowo
więc może tak
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
Nie no bez jaj... Takich rzeczy się nie stempluje. Może niebo by dopracować, też saturacji nie brakuje zwłaszcza w środku.
Dokładnie, przenosisz nas do Gąsienicowej i zostaw kultowe już schronisko w spokoju - bez niego to nie jest już to samo miejsce.
Gdybyś zrobił kilka kroków w prawo to ścieżka nie byłaby centralnie , drzewa nie zasłaniałby Orlej Perci a i Murowaniec byłby blisko mocnego punktu bliżej lewej strony kadru![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
no, tak myślałemdzięki
Trójka.
Ale proszę natychmiast dostemplować Murowańca
Ej no, takich rzeczy to się nie robi. To tak jakby wieże Eiffla z krańca Pól Marsowych usunąć bo burzy perspektywę.
Oddaj schronisko
Już się poprawiam
Piękna kompozycja - fajnie się to wszystko układa.
No Michale, przyznam, że troszkę zamieszania się tutaj zrobiło. I trochę także to moja wina.
Mi cały budynek nie przeszkadzał tylko ten kawałek dachu. Ale jak występlowałeś go w całości, kadr wydał mi się bardziej czysty.
Tak więc reasumując, poddam się większości i stwierdzę, że schronisko musi być, a praca finalna jest najlepsza spośród wszystkich tu prezentowanych.
Pozdrawiam.
P.S. Choć bez budyneczku też mi się podoba.
Skontaktuj się z nami