Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Domyślnie

boshe....jakie piękne ujęcie....moze i rzeczywiscie kolory przegiete, ale jak dla mnie fota i tak dobra w ch**

Domyślnie

foto było robione na ustawieniach kolorów na żywe w aparacie, dlatego jest tak cukierkowo

więc może tak

www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Domyślnie

Nie no bez jaj... Takich rzeczy się nie stempluje. Może niebo by dopracować, też saturacji nie brakuje zwłaszcza w środku.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Nie no bez jaj... Takich rzeczy się nie stempluje. Może niebo by dopracować, też saturacji nie brakuje zwłaszcza w środku.
    Dokładnie, przenosisz nas do Gąsienicowej i zostaw kultowe już schronisko w spokoju - bez niego to nie jest już to samo miejsce.
    Gdybyś zrobił kilka kroków w prawo to ścieżka nie byłaby centralnie , drzewa nie zasłaniałby Orlej Perci a i Murowaniec byłby blisko mocnego punktu bliżej lewej strony kadru
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

no, tak myślałem dzięki
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Domyślnie

Trójka.
    Ale proszę natychmiast dostemplować Murowańca
    Ej no, takich rzeczy to się nie robi. To tak jakby wieże Eiffla z krańca Pól Marsowych usunąć bo burzy perspektywę.
    Oddaj schronisko

Domyślnie

Piękna kompozycja - fajnie się to wszystko układa.

Domyślnie

No Michale, przyznam, że troszkę zamieszania się tutaj zrobiło. I trochę także to moja wina .
    Mi cały budynek nie przeszkadzał tylko ten kawałek dachu. Ale jak występlowałeś go w całości, kadr wydał mi się bardziej czysty.
    Tak więc reasumując, poddam się większości i stwierdzę, że schronisko musi być, a praca finalna jest najlepsza spośród wszystkich tu prezentowanych .

Pozdrawiam .

P.S. Choć bez budyneczku też mi się podoba .

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów