Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Domyślnie

pinio - thx. coraz to bardziej zastanawiam się nad wprowadzeniem gdzieś miniaturek bo dużo osób o tym pisze. przemyśle, pomyśle jak wygodnie zaimplementować i zrobię wpis jak coś podziałam, aktualnie sesja i kilka zleceń do zrobienia
    trochę złomu w dużym plecaczku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wacki4 Zobacz posta
    mrpawcio - a nie masz żadnego torrenta ani nic zjadającego neta odpalonego? bo stronka waży łącznie z grafikami i skryptami 179 kB
    Nie, nie mam Ale jak to pisałem nie miałem widocznie tych 10Mb/s bo teraz rzeczywiście działa w porządku.

Domyślnie

W operze 10 nawet na FullScreen'ie wygląda to tak:

Domyślnie

microbot -> a masz uruchomiony javascript ? strona bez niego chodzi bardziej pod wyszukiwarki, z js działa dopiero prawidłowo.

Domyślnie

microbot -> a masz uruchomiony javascript ? strona bez niego chodzi bardziej pod wyszukiwarki, z js działa dopiero prawidłowo.
    Jave mam włączoną ale mam blokowanie wyskakujących okien i to jest pewnie ten problem ... ale nie mój

edit:
    ... dla tego idealnym dla mnie skryptem do pokazywania zdjęć w necie jest SimpleViewer, działa identycznie na wszystkich ważnych przglądarkach
    Ostatnio edytowane przez microbot ; 29-01-2010 o 20:08

Domyślnie

hm wyskakujące okienka raczej nie - gdyż jest to element dodawany dynamicznie przez js do kodu strony.

mógłbyś podać dokładną wersję opery?

Domyślnie

hm wyskakujące okienka raczej nie - gdyż jest to element dodawany dynamicznie przez js do kodu strony.

mógłbyś podać dokładną wersję opery?
    O Operze

Informacje o wersji
    Wersja
    10.10

Kompilacja
    1893

Platforma
    Win32

System
    Windows XP

Java
    Sun Java Runtime Environment version 1.6

"wyskakujące okienka" - użyłem skrótu myślowego. Mam włączony urlfilter.ini - skutecznie blokuje wszystkie reklamy w necie ale i pewnie niektóre inne rzeczy też. Jak narazie nie narzekałem na przeglądanie internetu. Jak wyłącze filtry to potestuje i dam znać.

edit kolejny:
    ... no i nic - wyłączyłem filtry ale nic się nie zmieniło. Czyli to nie to.
    Ostatnio edytowane przez microbot ; 30-01-2010 o 23:43

Domyślnie

Mi koncepcja strony podoba się, szybko ładuje się, ciekawy pomysł na prezentacje zdjęć, nie mam problemu z poruszaniem się po stronie...

Jedyne co bym zmienił, to:
    - trochę węższe zdjęcia wprowadzające (krajobraz/portret/reportaż/ślubne), lepiej wyglądłoby
    - napis opisujące kategorie (krajobraz/portret/reportaż/ślubne) za mocno zaakcentowane, usunąłbym tę czarną obwódkę, tak aby napisy były bardziej subtelne
    - dolne menu zmieniłbym na "niepodskakujące"
    - wyskakujące okienka np. oferta / kontakt itd. jakieś tło dodałbym (coś szarego, jakaś delikatna grafika), zeby współgrało z pozostałą częścią strony
    - tło, kratka nie pasuje do całości...

to takie moje skromne zdanie

s.
    p.s. podsumowując, mi sią podoba
    Ostatnio edytowane przez shap ; 17-02-2010 o 15:53

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów