pinio - thx. coraz to bardziej zastanawiam się nad wprowadzeniem gdzieś miniaturek bo dużo osób o tym pisze. przemyśle, pomyśle jak wygodnie zaimplementować i zrobię wpis jak coś podziałam, aktualnie sesja i kilka zleceń do zrobienia![]()
Szukaj
pinio - thx. coraz to bardziej zastanawiam się nad wprowadzeniem gdzieś miniaturek bo dużo osób o tym pisze. przemyśle, pomyśle jak wygodnie zaimplementować i zrobię wpis jak coś podziałam, aktualnie sesja i kilka zleceń do zrobienia![]()
trochę złomu w dużym plecaczku.
de czysta's + 10-210
Paweł Karski - fotografia fotoblog
W operze 10 nawet na FullScreen'ie wygląda to tak:
microbot -> a masz uruchomiony javascript ? strona bez niego chodzi bardziej pod wyszukiwarki, z js działa dopiero prawidłowo.
Ostatnio edytowane przez microbot ; 29-01-2010 o 20:08
hm wyskakujące okienka raczej nie - gdyż jest to element dodawany dynamicznie przez js do kodu strony.
mógłbyś podać dokładną wersję opery?
O Operze
Informacje o wersji
Wersja
10.10
Kompilacja
1893
Platforma
Win32
System
Windows XP
Java
Sun Java Runtime Environment version 1.6
"wyskakujące okienka" - użyłem skrótu myślowego. Mam włączony urlfilter.ini - skutecznie blokuje wszystkie reklamy w necie ale i pewnie niektóre inne rzeczy też. Jak narazie nie narzekałem na przeglądanie internetu. Jak wyłącze filtry to potestuje i dam znać.
edit kolejny:
... no i nic - wyłączyłem filtry ale nic się nie zmieniło. Czyli to nie to.
Ostatnio edytowane przez microbot ; 30-01-2010 o 23:43
Mi koncepcja strony podoba się, szybko ładuje się, ciekawy pomysł na prezentacje zdjęć, nie mam problemu z poruszaniem się po stronie...
Jedyne co bym zmienił, to:
- trochę węższe zdjęcia wprowadzające (krajobraz/portret/reportaż/ślubne), lepiej wyglądłoby
- napis opisujące kategorie (krajobraz/portret/reportaż/ślubne) za mocno zaakcentowane, usunąłbym tę czarną obwódkę, tak aby napisy były bardziej subtelne
- dolne menu zmieniłbym na "niepodskakujące"
- wyskakujące okienka np. oferta / kontakt itd. jakieś tło dodałbym (coś szarego, jakaś delikatna grafika), zeby współgrało z pozostałą częścią strony
- tło, kratka nie pasuje do całości...
to takie moje skromne zdanie
s.
p.s. podsumowując, mi sią podoba![]()
Ostatnio edytowane przez shap ; 17-02-2010 o 15:53
Skontaktuj się z nami