Close

Strona 11 z 36 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 351

Wątek: Metz 58 AF-1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pikus73 Zobacz posta
    Witam,

Może przez przypadek źle widzę lub mój angielski trochę kuleje ale przy "Metz 58 AF 1 N digital" ..... tam raczej pisze "ready for shipping in 1-2 days" Literka C to nie to samo co N . Zresztą napisałem e-mail dla pewności. Czekam na odpowiedź. Tylko w razie kupna nie wiem czy to pewny sklep. Trzeba będzie ewentualnie potestować na sobie.

Pozdrowienia
    Niestety tak jak pisałem wyżej jest to pomyłka sklepu - lampy Metz 58AF-1N jeszcze nie ma w sprzedaży i pojawi się razem z wersją C, najprawdopodobniej w polowie/końcu stycznia 2007.
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Domyślnie TECHNIKdirekt

Witam,

Skąd takie informacje Poniżej list i odpowiedź :

"Hi,

I'd like to ask about availability of Metz 58 AF 1 N digital flash. I'm asking about mentioned above because this model is a very early Metz product and currently not available in Europe yet. Is data information on Technikdirect.de page actual ?
    Bye
    Peter"

Data: 5 grudnia 2006 8:48

"Hello,
    Thank you for your email. We confirm that the article # 118986 is in stock at the moment. The current price is 335,- € + 22,- € shipping to Poland.
    Best regards,
    Your TECHNIKdirekt-Team"

.... i wszystko w tym temacie. Oczywiście jeśli dla kogoś angielski nie jest problemem

PS.

Czyżby Sz. P. Smurf robił w szeroko pojętym biznesie foto. Szczerość nie boli. Proszę podać namiary to może coś kupię .... u Szanownego Sprzedawcy :lol
    Ostatnio edytowane przez pikus73 ; 05-12-2006 o 15:16

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pikus73 Zobacz posta
    Witam,

Skąd takie informacje Poniżej list i odpowiedź :

"Hi,

I'd like to ask about availability of Metz 58 AF 1 N digital flash. I'm asking about mentioned above because this model is a very early Metz product and currently not available in Europe yet. Is data information on Technikdirect.de page actual ?
    Bye
    Peter"

Data: 5 grudnia 2006 8:48

"Hello,
    Thank you for your email. We confirm that the article # 118986 is in stock at the moment. The current price is 335,- € + 22,- € shipping to Poland.
    Best regards,
    Your TECHNIKdirekt-Team"

.... i wszystko w tym temacie. Oczywiście jeśli dla kogoś angielski nie jest problemem

PS.

Czyżby Sz. P. Smurf robił w szeroko pojętym biznesie foto. Szczerość nie boli. Proszę podać namiary to może coś kupię .... u Szanownego Sprzedawcy :lol
    Obawiam sie że odpowiedź, którą otrzymałeś z firmy Technikdirekt jest odpowiedzią generowaną niejako automatycznie, w oparciu o dane ze strony internetowej.
    Złóż zamówienie i wtedy powinieneś dostać e-mail z potwierdzeniem przyjęcia zamówienia, terminem realizacji, warunkami platności i ta odpowiedź powinna być tym razem podpisana przez osobę odpowiedzialną za realizację dostawy.
    Obawiam się, że niestety jak pisałem wyzej jest to pomyłka sklepu i otrzymasz list przepraszajacy za zaistniałą sytuację wraz z informacją, że zamówienie zostanie zrealizowane z chwilą otrzymania sprzętu od producenta/dystrybutora.
    Mimo wszystko życzę Ci, żebym się jednak mylił.Musze Cię rozczarować - nie prowadzę żadnej działalności handlowej, jak również nie działam w "szeroko pojętym bizensie foto", jestem jedynie jednym z pierwszych oczekujących na lampę Metz 58 AF-1N (kupię, jeżeli spelni ona moje oczekiwania).
    Informację o niedostępności w sprzedaży lampy 58AF-1N posiadam bezpośrednio od producenta - firmy Metz - Werke GmbH & Co KG.
    Ostatnio edytowane przez Smurf ; 05-12-2006 o 21:01 Powód: literówki
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa /prawie/

Exclamation

ALF, SMERF, chorobcia ale macie ksyfki, ale nie o tym, piszesz Smerf że kupisz jeżeli Metza jeżeli będzie spełniał Twoje oczekiwania, przyznam się że też czynię przymiarki do zakupu 58, zdradź zatem jak przetestujesz, by sprawdzić czy Ci odpowiada. No i oczywiście mam nadzieję że zrobisz taki swój prywatny, osobisty nie test ale opis wrażeń z "pierwszego kontaktu" z tą lampką...

Domyślnie

Już jest dostępna, przynajmniej teoretycznie, bo nie dzwoniłem do sklepu.
    Metz 58 AF-1
    Cena atrakcyjna, szczególnie, że w USA jest droższa od SB-800.
    NIKON Coolpix S510

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Golakowa Szyja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wielebny0 Zobacz posta
    ALF, SMERF, chorobcia ale macie ksyfki, ale nie o tym, piszesz Smerf że kupisz jeżeli Metza jeżeli będzie spełniał Twoje oczekiwania, przyznam się że też czynię przymiarki do zakupu 58, zdradź zatem jak przetestujesz, by sprawdzić czy Ci odpowiada. No i oczywiście mam nadzieję że zrobisz taki swój prywatny, osobisty nie test ale opis wrażeń z "pierwszego kontaktu" z tą lampką...
    Znając realia będzie to zapewne ciekawy i intrygujący test........

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anwas Zobacz posta
    Znając realia będzie to zapewne ciekawy i intrygujący test........
    Widzę, że istniejesz w internecie jak Twoj rodak - niedoszły Prezydent miasta Białegostoku - Pan Kononowicz, albo przyznaj sie to TY...
    Ostatnio edytowane przez Smurf ; 22-12-2006 o 21:53
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Golakowa Szyja

Domyślnie

Patrzcie co brak argumentów robi z człowieka...

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

pewnie w lutym zanabędę
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Strona 11 z 36 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów