Szukaj
Witam,
Skąd takie informacjePoniżej list i odpowiedź :
"Hi,
I'd like to ask about availability of Metz 58 AF 1 N digital flash. I'm asking about mentioned above because this model is a very early Metz product and currently not available in Europe yet. Is data information on Technikdirect.de page actual ?
Bye
Peter"
Data: 5 grudnia 2006 8:48
"Hello,
Thank you for your email. We confirm that the article # 118986 is in stock at the moment. The current price is 335,- € + 22,- € shipping to Poland.
Best regards,
Your TECHNIKdirekt-Team"
.... i wszystko w tym temacie. Oczywiście jeśli dla kogoś angielski nie jest problemem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS.
Czyżby Sz. P. Smurf robił w szeroko pojętym biznesie foto. Szczerość nie boli. Proszę podać namiary to może coś kupię .... u Szanownego Sprzedawcy :lol
Ostatnio edytowane przez pikus73 ; 05-12-2006 o 15:16
Obawiam sie że odpowiedź, którą otrzymałeś z firmy Technikdirekt jest odpowiedzią generowaną niejako automatycznie, w oparciu o dane ze strony internetowej.
Złóż zamówienie i wtedy powinieneś dostać e-mail z potwierdzeniem przyjęcia zamówienia, terminem realizacji, warunkami platności i ta odpowiedź powinna być tym razem podpisana przez osobę odpowiedzialną za realizację dostawy.
Obawiam się, że niestety jak pisałem wyzej jest to pomyłka sklepu i otrzymasz list przepraszajacy za zaistniałą sytuację wraz z informacją, że zamówienie zostanie zrealizowane z chwilą otrzymania sprzętu od producenta/dystrybutora.
Mimo wszystko życzę Ci, żebym się jednak mylił.Musze Cię rozczarować - nie prowadzę żadnej działalności handlowej, jak również nie działam w "szeroko pojętym bizensie foto", jestem jedynie jednym z pierwszych oczekujących na lampę Metz 58 AF-1N (kupię, jeżeli spelni ona moje oczekiwania).
Informację o niedostępności w sprzedaży lampy 58AF-1N posiadam bezpośrednio od producenta - firmy Metz - Werke GmbH & Co KG.
Ostatnio edytowane przez Smurf ; 05-12-2006 o 21:01 Powód: literówki
Pozdrawiam:
Andrzej
ALF, SMERF, chorobcia ale macie ksyfki, ale nie o tym, piszesz Smerf że kupisz jeżeli Metza jeżeli będzie spełniał Twoje oczekiwania, przyznam się że też czynię przymiarki do zakupu 58, zdradź zatem jak przetestujesz, by sprawdzić czy Ci odpowiada. No i oczywiście mam nadzieję że zrobisz taki swój prywatny, osobisty nie test ale opis wrażeń z "pierwszego kontaktu" z tą lampką...
Już jest dostępna, przynajmniej teoretycznie, bo nie dzwoniłem do sklepu.
Metz 58 AF-1
Cena atrakcyjna, szczególnie, że w USA jest droższa od SB-800.
NIKON Coolpix S510
Widzę, że istniejesz w internecie jak Twoj rodak - niedoszły Prezydent miasta Białegostoku - Pan Kononowicz, albo przyznaj sie to TY...
Ostatnio edytowane przez Smurf ; 22-12-2006 o 21:53
Pozdrawiam:
Andrzej
Patrzcie co brak argumentów robi z człowieka...
JEST JEST JEST!!!!!!
http://allegro.pl/item152364435_metz...ra_nowosc.html
pewnie w lutym zanabędę![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Skontaktuj się z nami