Szukaj
Znałem takiego co skakał z II p. akademika w krzaki, raz nawet spróbował na beton... ale leżał potem w szpitalu - alkohol nie zneutralizował upadku.
A mówią, ze w akademiku to tylko biedni mieszkają a tu proszę... D1x.
Pozdr. Darek
D200|F70D|Naf-s:12-24/4,50/1.4|To:20-35/3.5-4.5,28-70/2.6-2.8,100/2.8|Zenitar16/2.8|SB-900/600|SlikPro700DX
Hmm... to może delikatnie skoryguję:
ja mieszkam w akademiku tylko i wyłącznie dlatego, że bardzo, ale to bardzo mi się tu podoba. I proszę nie wywlekać powodu, że właśnie w tej bardzo chwili sąsiedzi słuchają "Jesteś szalona" - a naprawdę słuchają. Po prostu klimat nieporównywalny z jakimiś tam mieszkaniami studenckimi. A w takich zawsze można spędzić noc czy tydzień
Powinniście widzieć miny ludzi jak wchodzili do pokoju Szanownego Pana Administratora a tam na szkolnej ławce (pożyczonej z pokoju nauki...) PowerMac G5, 30'' + 21'', obok PieC + 17'', dwa notebooki i sprzęt foto w kącieTeraz się czasy zmieniły i siedzi PieC + dwa booki. Reszty w domu i miejscu pracy.
Aaa... zapomniałem powiedzieć, że w pokoju mamy system drukujący dla akademika, więc stoi przemysłowa drukarka laserowa (stara jak świat, ale się zwróciła w jedną sesję) oraz musiałem z PM przywieźć wielkoformatową. Efekt: nie było gdzie usiąśćŁóżka w większości czasu zawalone wydrukami dodatkowo były. Ach, te akademiki.
Widziałem jakieś 3 lata temu jedną z pierwszych plazm Philipsa u chłopaków w pokoju akademikowym. Innymi słowy: można opowiadać a opowiadać.
A wracając do D1x: świetna puszka. Nie jedną klatkę nim zrobiłem i muszę powiedzieć, że nie mam mu nic do zarzucenia. Imrezy akademikowe to nie do końca może przetrwać. Bo bliżej niezidentyfikowana nam osoba może podczas drzemki poimprezowej pomylić go z miską i wtedy... Hmm.... Powiedzmy, że będzie sprawny, ale nikt go nie będzie chciał
Pozdrawiam i powodzenia w zakupie
Ostatnio edytowane przez Jacklon ; 06-12-2006 o 23:23
Forum Nikon zajmuje się Zbieraniem informacji i ich wymianą między użytkownikami, ciągła pogonią za otaczającą techniką a kiedy przyjdzie taki jeden z akademika to forumowiczom coś dołba strzeli i takie fajne aparaty zaczynają testowaćALE W JAKI SPOSÓB !!
Czytałem ostatnio że euro NCAP rocznie niszczy około 10 000 tyś samochodów bo też komuś się wątpić w ich wytrzymałość zachciało![]()
Patio, samochody niszczą po to, żeby się lepiej sprzedawały. Ludzie cieszą się potem, że kupują taki sakramencko bezpieczny samochód, który daje im przyjemne złudzenie że w środku są nieśmiertelni. Z podobnie złudnych przyczyn kupują terenówki.
A na swojego dedwahacza testowałem będąc w całkowitej pewności, że nie jestem w stanie nic mu zrobić. Każdy kto miał to bydle w ręku wie dlaczego.
MAsz racje Czornyj ale przyznaj ktoś miał głupi pomysł na wątek![]()
na imprezy do akademika to chyba najlepiej nikonos v albo rs
Skontaktuj się z nami