Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie globalnie zimowo

15 lat takiej zimy w danii nie bylo...

zapraszam

By igusiek21, shot with DMC-FZ28 at 2010-01-25

By igusiek21, shot with DMC-FZ28 at 2010-01-25

Domyślnie

Troszkę światełka zabrakło.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Brrrrrrrrrrr!!! chciało Ci sie kłaść na ten lód?! Światło dodało by smaku
    NIKON

Domyślnie

A gdzie tam odrazu kłaść?! ;D to tylko zaleta niskiego wzrostu

Domyślnie

Jakimi posugiwac się najlepiej suwwakami aby nie stracić jakości a odzyskać światło w ps moja zabawa kończy się pogorszeniem jakości

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igusiek21 Zobacz posta
    Jakimi posugiwac się najlepiej suwwakami aby nie stracić jakości a odzyskać światło w ps moja zabawa kończy się pogorszeniem jakości
    Ten suwaczek nazywa sie pogoda. Mozna nieco poprawic ale sama widzisz, ze tracisz.
    Trudno odzyskac cos, czego tak naprawde nie ma

Domyślnie

Jasne ze wiem. Jenak niekiedy sami cuda tworzycie żeby Zdjecie poprawić. Także jestem za zdjęciami prosto z aparatu i myśle ze jednak polece w plener a nie ciagle marnować czas na ps. Czasem jednak i się przyda ktoś zaprzeczy?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Ten suwaczek nazywa sie pogoda. Mozna nieco poprawic ale sama widzisz, ze tracisz.
    Trudno odzyskac cos, czego tak naprawde nie ma
    Sciagnij sobie Capture NXa i jak nie masz Nikona to pracuj na Tiffach lub (pozalsieboze) na JPGach w NXie......
    Bardzo latwo poprawisz duzo za pomoca pointow.......tu masz TUTEK co prawda w jezyku dziwnym ale domyslisz sie ogladajac te filmiki......tam jest tego kilka czesci....

5 pointow w NXie.....mr Guinness, nie swieci slonce ale jest duzo jasniej i przyjemnij!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igusiek21 Zobacz posta
    Także jestem za zdjęciami prosto z aparatu i myśle ze jednak polece w plener a nie ciagle marnować czas na ps.
    Obawiam sie ze bardzo szybko zycie Ci ten poglad zweryfikuje. Dzisiaj nie ma zdjec a aparatu. O ile zdjecie ma byc dobre to musi byc postproces. A zeby porzucanie obrobki w pierwszym stadium "bo mi nie wychodzi" jest odruchem naturalnym. Polecam zwalczyc szybko i jednak sie z PSem albo innym NXem przeprosic

Domyślnie

Dodałbym więcej "zycia"....

Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów