Szukaj
Troszkę światełka zabrakło.....
Pozdrawiam
Andrzej.
Brrrrrrrrrrr!!! chciało Ci sie kłaść na ten lód?! Światło dodało by smaku
NIKON
A gdzie tam odrazu kłaść?! ;D to tylko zaleta niskiego wzrostu![]()
Jakimi posugiwac się najlepiej suwwakami aby nie stracić jakości a odzyskać światło w psmoja zabawa kończy się pogorszeniem jakości
Sciagnij sobie Capture NXa i jak nie masz Nikona to pracuj na Tiffach lub (pozalsieboze) na JPGach w NXie......
Bardzo latwo poprawisz duzo za pomoca pointow.......tu masz TUTEK co prawda w jezyku dziwnym ale domyslisz sie ogladajac te filmiki......tam jest tego kilka czesci....
5 pointow w NXie.....mr Guinness, nie swieci slonce ale jest duzo jasniej i przyjemnij!
Nikon http://greg77.com/
Jasne ze wiem. Jenak niekiedy sami cuda tworzycie żeby Zdjecie poprawić. Także jestem za zdjęciami prosto z aparatu i myśle ze jednak polece w plener a nie ciagle marnować czas na ps. Czasem jednak i się przyda ktoś zaprzeczy?
Obawiam sie ze bardzo szybko zycie Ci ten poglad zweryfikuje. Dzisiaj nie ma zdjec a aparatu. O ile zdjecie ma byc dobre to musi byc postproces. A zeby porzucanie obrobki w pierwszym stadium "bo mi nie wychodzi" jest odruchem naturalnym. Polecam zwalczyc szybko i jednak sie z PSem albo innym NXem przeprosic
Skontaktuj się z nami