Jestem bardzo ciekawy Waszych opinii...
Pozdrawiam
Szukaj
Jestem bardzo ciekawy Waszych opinii...
Pozdrawiam
Fajny kadr, makijaż i światełko. Jedyne co mi przeszkadza to włosy pod uchem - wyglądają jak siano. Może za mocno podostrzone?
Tu sie zgodze... Nie chcialem za bardzo zgubic ostrosci po zmniejszeniu i dlatego tak wyszlo... Dzieki za dobre spostrzezenie
Pozdrawiam
Bardzo fajne, choć gdybym miał się do czegoś doczepić to średnio mi się widzi odbłysk w oku.
MarcinWilk
Dzieki! Mam jeszcze samo oko... (tak chciala to zrobic pani Make Up Artist) nad ktorym jeszcze chwilke posiedze - strzal na potrzeby wydrukowania biznes kartek...![]()
bardzo ladniepodoba sie
![]()
-> puszka, kilka słoików i błyskotka......
...stylizacja i panna super, ale mam wrażenie jakby światła nie wystarczyło już na czoło... i coś mi tu zgrzyta.
zgaduję, ale pewnie robileś na małej przestrzeni i modelina lekko Ci się wychylila za światla.
zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
SB900 frotto cokin lowepro epson L800
Przeca widać, że zniszczone farbowaniem, kolor skóry nie ma tutaj nic do rzeczy. Ja tam do azjatów nic nie mam, a siostrzenica mi się niedawno urodziła kawa z mlekiem, więc uprzedzeń u mnie niet. Człowiek jest człowiek, w każdym kolorze może być wporzo lub kawał s..... Dałoby się to poprawić i dlatego to napisałemI nie doszukuj się drugiego dna, tam gdzie go nie ma
![]()
Skontaktuj się z nami