Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Hai Yen Le

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Przeca widać, że zniszczone farbowaniem, kolor skóry nie ma tutaj nic do rzeczy. Ja tam do azjatów nic nie mam, a siostrzenica mi się niedawno urodziła kawa z mlekiem, więc uprzedzeń u mnie niet. Człowiek jest człowiek, w każdym kolorze może być wporzo lub kawał s..... Dałoby się to poprawić i dlatego to napisałem I nie doszukuj się drugiego dna, tam gdzie go nie ma
    Ha, ha! Zupełnie co innego miałem na myśli Większość dziewczyn i chłopaków z dalekiego wschodu których znam ma po prostu włosy jak szczotka i trzeba się na prawdę namęczyć, żeby coś z tym zrobić. Ale chyba taka natura człowieka, że chcemy akurat to (fryzurę), czego nie mamy z natury. Nie pisałem o tym, że komuś może przeszkadzać pochodzenie (źle mnie zrozumiałeś), tylko o tym, że nie ma sensu krytykować prostych włosów Azjatów, dredów białasów i kręconych włosów czarnoskórych ulizanych i wyprasowanych żelazkiem. Cudów nie ma, bez dobrego fryzjera takie operacje nigdy nie będą wyglądały rewelacyjnie. Lepiej napisać o zdjęciu, ewentualnie wspomnieć, że stylizacja słaba.

Domyślnie

Nie podoba mi sie:
    -- swiatlo od dolu,
    -- jego ilosc (paskudny przepal),
    -- przekombinowana stylizacja,
    -- kadr (ciecie twarzy),
    -- ucho krzyzujace sie z piorkiem.

Sorry, ale nijak nie moge sie doszukac czegokolwiek co moznaby pochwalic w tym zdjeciu.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Przeca widać, że zniszczone farbowaniem,
    To jej naturalny kolor wlosow, wiec nie sa zniszczone farbowaniem LOL
    Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Nie podoba mi sie:
    -- swiatlo od dolu,
    -- jego ilosc (paskudny przepal),
    -- przekombinowana stylizacja,
    -- kadr (ciecie twarzy),
    -- ucho krzyzujace sie z piorkiem.

Sorry, ale nijak nie moge sie doszukac czegokolwiek co moznaby pochwalic w tym zdjeciu.
    Sorry ze musialem Cie narazic na ogladanie takiego "badziewia"... Na serio mi bardzo mi przykro...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez casanova Zobacz posta
    Sorry ze musialem Cie narazic na ogladanie takiego "badziewia"...
    Jakoś Ci to wybaczę...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez casanova Zobacz posta
    To jej naturalny kolor wlosow, wiec nie sa zniszczone farbowaniem LOL
    Tym gorzej, a wystarczyła 1 ampułka przy myciu włosów i średnia fryzjerka

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów