Witam, czytam wasze forum tregularnie , ale jeszcze nie mialem okazji wdac sie z Wami w dyskusje , mam nikona F4 jestem z niego bardzo zadowolony , nie bylo z nim problemow od ponad roku . Ale teraz zauwazylem u niego dziwna maniere, ktora mnie strasznie irytuje, moze to blachostka , wiec prosze sie nie smiac i potraktowac problem powazxnie![]()
Wiec , dotychczas kiedy robilem fotke na automacie i autokokusie (to samo tyczy sie manualneego ustawienia), czas wyskakiwal mi w wizjerze na dole na zielonuym polu , a liczba klatek pstryknietych w malym polu u gory... ale od jakiegos czasu w gornym wizjerze pokkazuje sie czas... a dolny sie wogole nie swieci , czasem sie zaswieci i jest wszystko w porzadku do czasu kiedy u gory , gdzie jest liczba klatek polazuje sie napis bulb . lub fee ....
A na dole w pasku zielonym ... dzieja sie dziwne rzeczy raz AL ... raz sie wogole nie rusza... reaguje tylko ten gorny.. (pelni funkcje swiatlomierza)
Gdzie tkwi problem ? przestawilem cos? baterie? awaria jakas grubsza.. aparat nigdy nie zawodzil , nigdy nie ladowal na ziemi , garazowanypomocy
strasznie mnie to niepokoi ...
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami