Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: wewnątrz

Madziulek
    Gość

Domyślnie

podsumuje Twoją wypowiedz bardzo krótko :

Cytat Zamieszczone przez Vooda Zobacz posta
    .....i zachowania pewnych norm....
    własnie..włóż głowe do zimnej wody

zacznij lepiej od fotografi drzewek

reszte dopowiedz sobie sam

.... czy ktoś Cię zdenerwował i nie możesz znaleźć innego sposobu na wyładowanie złośći jak tylko przez ironię dorzuconą do pieca ? Pozdrawiam
    może tak może nie

Domyślnie

a jednak ktoś Cię zdenerwował. Ok wezme to pod uwagę przejezdzająć obok lasu i zajadę popstrykać. Tymczasem w dni powszednie pozostaje mi tylko miasto i martwa natura. Zyczę Ci zeby złośc szybko przeszła i jednocześnie proszę o nie przekładanie własnych problemów na mnie czy tez inne osoby. Fajniej byloby gdybyś napisała mi co jest złego, a co dobrego w tych zdjeciach (oczywiście wg. Ciebie). Jesli zdjęcie nie watre jest Twojego komentarza zrob tak jak inni i nie komentuj go. Jeśli nikomu więcej nie pobobają się te ujęcia, proszę o zamknięcie tematu. Natomiast jeśli ktoś ma jakies wskazówki (co zrobić zeby było lepiej) to bardzo prosze o wypowiedź.

Andrzej Wodejszo

Madziulek
    Gość

Domyślnie

ciekawe co chciałes przekazac zdjęciami pod tytułem "brudny kran" czy "upside down" itp.

chyba nie rozumiem tej Twojej "sztuki" - sorry

Domyślnie

"sztuki" - biedactwo znow ktos Cie zdenerwowal i niezbędna jest ironia. Zazyj Ibuprom ironia , lub ibuprom cudzyslow. Moze Ci przejdzie. Nadal niczego mnie nie nauczylas, potrafisz tylko ocenic zdjecie ogolnie ? moze pokazesz mi droge na konkretnym przykladzie ? Wlasciwie to pytanie - co chcialem pokazac w tamtych zdjeciach, powinno pojawić się w TAMTYCH postach. Jesli lubisz odgrzebywac stare niedociagniecia to moge przeslać Ci zdjecia zrobione w czasach zerówki , lub przedszkola. Wtedy będziesz mogla uwolnić swą nienawisc i ironię . Co chciales pokazac he he he ale smieszne zdjecie , zwolnilabym sie z takiej pracy gdyby byly tam takie sciany , wloz glowe do zimnej wody, zacznij od fotografii drzewek , za kogo Ty sie uwazasz? nie masz w sobie za grosz skromnosci. Zjadla Cie ironia i pewnosc trafnosci Twoich wypowiedzi. Malo tego nie piszesz juz postow(w mojej sprawie) w konstruktywnym celu , tylko po to zeby wyladowac swoja zlosc. Twoje zachowanie nie pasuje do Twojego wieku. Niby tylko forum fotograficzne, a na podstawie kilku literek mozna okreslic jakim ktoś jest czlowiekiem. Trzeba poprosic moderatora o otwarcie dzialu "wyladuj sie na innych" wtedy bylabys zadowolona. Tymczasem pozdrawiam i nie czekam na kolejne komentarze na temat tych zdjęć. Ciekawe czy potrafisz ocenic zdjęcia czy autora...

Domyślnie

nie otrzymalem ani jednej rady mogacej mi pomoc. co do emocji to przed chwilą o tym pisalem. Szanuje kobiety , ale nie zgadzam się z komentarzem tej jednej. NIe popadajmy w paranoje zeby za wszelką cene godzić sie na wszystko tylko dlatego ze jest to Kobieta. Nie ma lepszych i gorszych. Kobieta jest rowna mezczyznie, nadal walcza o rownouprawnienie. Mysle ze stawiasz mnie w roli damskiego boksera niepotrzebnie. Wrzucam zdjecie tylko po to zeby dowiedzieć się czy jest knotem , a jezeli okazuje się ze jednak jest to chcialbym dowiedziec sie co w nim poprawic a nie czytać ironiczne teksty.

Domyślnie

nie otrzymalem ani jednej rady mogacej mi pomoc. co do emocji to przed chwilą o tym pisalem. Szanuje kobiety , ale nie zgadzam się z komentarzem tej jednej. NIe popadajmy w paranoje zeby za wszelką cene godzić sie na wszystko tylko dlatego ze jest to Kobieta. Nie ma lepszych i gorszych. Kobieta jest rowna mezczyznie, nadal walcza o rownouprawnienie. Mysle ze stawiasz mnie w roli damskiego boksera niepotrzebnie. Wrzucam zdjecie tylko po to zeby dowiedzieć się czy jest knotem , a jezeli okazuje się ze jednak jest to chcialbym dowiedziec sie co w nim poprawic a nie czytać ironiczne teksty.

bombel
    Gość

Domyślnie

Vooda, czekaj!

Albo odpowiadasz nie w tym okienku, albo ktoś kasuje wybiórczo jakieś posty. Kto Cię stawia w roli damskiego boksera? Piszę, bo jestem ciekaw! Tu w ogóle nie padają takie słowa.

sailor
    Gość

Domyślnie

Wrzucam zdjecie tylko po to zeby dowiedzieć się czy jest knotem , a jezeli okazuje się ze jednak jest to chcialbym dowiedziec sie co w nim poprawic a nie czytać ironiczne teksty.
    obejrzyj troche zjdec architektury. jesli masz jakikolwiek zmysl plastyczny w duzej czesci sam ocenisz czy sa knotami czy nie. ale zeby ci ulatwic zadanie:

TAK! sa to knoty. nie da sie nic w nich poprawic. trzeba je zrobic na nowo myslac przed nacisnieciem spustu migawki

Domyślnie

Bombel ---- post mowil cos o uszanowaniu komentarza poniewaz byl napisany przez kobiete, ktorych tu jest mało. Niestety zostal usuniety. Bycmoze kolejna osoba najpierw pisze a pozniej mysli co napisala. Bez obrazy Sailor

bombel
    Gość

Domyślnie

Bombel ---- post mowil cos o uszanowaniu komentarza poniewaz byl napisany przez kobiete, ktorych tu jest mało. Niestety zostal usuniety. Bycmoze kolejna osoba najpierw pisze a pozniej mysli co napisala. Bez obrazy Sailor
    Acha. Jeśli to jedyna przyczyna do szanowania wypowiedzi, to faktycznie błaha.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów