Szukaj
a jednak ktoś Cię zdenerwował. Ok wezme to pod uwagę przejezdzająć obok lasu i zajadę popstrykać. Tymczasem w dni powszednie pozostaje mi tylko miasto i martwa natura. Zyczę Ci zeby złośc szybko przeszła i jednocześnie proszę o nie przekładanie własnych problemów na mnie czy tez inne osoby. Fajniej byloby gdybyś napisała mi co jest złego, a co dobrego w tych zdjeciach (oczywiście wg. Ciebie). Jesli zdjęcie nie watre jest Twojego komentarza zrob tak jak inni i nie komentuj go. Jeśli nikomu więcej nie pobobają się te ujęcia, proszę o zamknięcie tematu. Natomiast jeśli ktoś ma jakies wskazówki (co zrobić zeby było lepiej) to bardzo prosze o wypowiedź.
Andrzej Wodejszo
ciekawe co chciałes przekazac zdjęciami pod tytułem "brudny kran" czy "upside down" itp.
chyba nie rozumiem tej Twojej "sztuki" - sorry
"sztuki" - biedactwo znow ktos Cie zdenerwowal i niezbędna jest ironia. Zazyj Ibuprom ironia , lub ibuprom cudzyslow. Moze Ci przejdzie. Nadal niczego mnie nie nauczylas, potrafisz tylko ocenic zdjecie ogolnie ? moze pokazesz mi droge na konkretnym przykladzie ? Wlasciwie to pytanie - co chcialem pokazac w tamtych zdjeciach, powinno pojawić się w TAMTYCH postach. Jesli lubisz odgrzebywac stare niedociagniecia to moge przeslać Ci zdjecia zrobione w czasach zerówki , lub przedszkola. Wtedy będziesz mogla uwolnić swą nienawisc i ironię . Co chciales pokazac he he he ale smieszne zdjecie , zwolnilabym sie z takiej pracy gdyby byly tam takie sciany , wloz glowe do zimnej wody, zacznij od fotografii drzewek , za kogo Ty sie uwazasz? nie masz w sobie za grosz skromnosci. Zjadla Cie ironia i pewnosc trafnosci Twoich wypowiedzi. Malo tego nie piszesz juz postow(w mojej sprawie) w konstruktywnym celu , tylko po to zeby wyladowac swoja zlosc. Twoje zachowanie nie pasuje do Twojego wieku. Niby tylko forum fotograficzne, a na podstawie kilku literek mozna okreslic jakim ktoś jest czlowiekiem. Trzeba poprosic moderatora o otwarcie dzialu "wyladuj sie na innych" wtedy bylabys zadowolona. Tymczasem pozdrawiam i nie czekam na kolejne komentarze na temat tych zdjęć. Ciekawe czy potrafisz ocenic zdjęcia czy autora...
nie otrzymalem ani jednej rady mogacej mi pomoc. co do emocji to przed chwilą o tym pisalem. Szanuje kobiety , ale nie zgadzam się z komentarzem tej jednej. NIe popadajmy w paranoje zeby za wszelką cene godzić sie na wszystko tylko dlatego ze jest to Kobieta. Nie ma lepszych i gorszych. Kobieta jest rowna mezczyznie, nadal walcza o rownouprawnienie. Mysle ze stawiasz mnie w roli damskiego boksera niepotrzebnie. Wrzucam zdjecie tylko po to zeby dowiedzieć się czy jest knotem , a jezeli okazuje się ze jednak jest to chcialbym dowiedziec sie co w nim poprawic a nie czytać ironiczne teksty.
nie otrzymalem ani jednej rady mogacej mi pomoc. co do emocji to przed chwilą o tym pisalem. Szanuje kobiety , ale nie zgadzam się z komentarzem tej jednej. NIe popadajmy w paranoje zeby za wszelką cene godzić sie na wszystko tylko dlatego ze jest to Kobieta. Nie ma lepszych i gorszych. Kobieta jest rowna mezczyznie, nadal walcza o rownouprawnienie. Mysle ze stawiasz mnie w roli damskiego boksera niepotrzebnie. Wrzucam zdjecie tylko po to zeby dowiedzieć się czy jest knotem , a jezeli okazuje się ze jednak jest to chcialbym dowiedziec sie co w nim poprawic a nie czytać ironiczne teksty.
Vooda, czekaj!
Albo odpowiadasz nie w tym okienku, albo ktoś kasuje wybiórczo jakieś posty. Kto Cię stawia w roli damskiego boksera? Piszę, bo jestem ciekaw! Tu w ogóle nie padają takie słowa.
Bombel ---- post mowil cos o uszanowaniu komentarza poniewaz byl napisany przez kobiete, ktorych tu jest mało. Niestety zostal usuniety. Bycmoze kolejna osoba najpierw pisze a pozniej mysli co napisala. Bez obrazy Sailor
Skontaktuj się z nami