Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: wewnątrz

sailor
    Gość

Domyślnie

Vooda .. post naisalem uwazajac ze zachowales sie kretynsko i chamsko .. tyle. potem stweirdzilem ze to w sumie nie moja sprawa wtracanie sie w wasza dyskusje. ale skoro zes sobie bardzo zyczyl to prosze bardzo .. opinie masz powyzej. Madziulek po prostu delikatnie usilowala ci dac do zrozumienia zebys nastepnym razem zastanowil sie nad tym co wystawiasz.. a ty ja potraktowales na zasadzie "glupia laska penwie chce sie wyzyc" ..
    bez obrazy .. mysle zanim napisze. z pelnymi tego konsekwencjami. tobie natomiast zycze szacunku dla innych uzytkownikow

Domyślnie

Nigdy w zyciu nie stwierdzilem ze jest glupia. Stwierdzilem ze Jej komentarz w stosunku do mnie nie był obiektywny , lecz byl sposobem na rozladowanie nerwow. Kazdy w tych czasach jest zestresowany i to rozumiem. Nie ma sensu dalej tego ciągnąc . Magda jesli Cię urazilem to przepraszam. Wlasciwie to gdybysmy byli w miare dojzali umyslowo ,dogadalibysmy się w prywatnych wiadomosciach , a nie na ogolnym forum ciągle sobie dosrywając.

pebees
    Gość

Domyślnie

A ja z pierwszego bym wywalił pierwsze (od prawej lub lewej, chyba lepiej lewej) krzesło, i pozostało by na dole też czterech żuczków z uciętymi, jak na plakacie, nogami

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vooda Zobacz posta
    Nigdy w zyciu nie stwierdzilem ze jest glupia. Stwierdzilem ze Jej komentarz w stosunku do mnie nie był obiektywny , lecz byl sposobem na rozladowanie nerwow. Kazdy w tych czasach jest zestresowany i to rozumiem. Nie ma sensu dalej tego ciągnąc . Magda jesli Cię urazilem to przepraszam. Wlasciwie to gdybysmy byli w miare dojzali umyslowo ,dogadalibysmy się w prywatnych wiadomosciach , a nie na ogolnym forum ciągle sobie dosrywając.
    odpisalam ci na pw
    nie ma sprawy, koniec tego tematu

Domyślnie

pebees szczerze mowiac to ciągle myslalem ze na zdjęciu są 4 krzesla , ale jaja nawet tego nie zauwazylem. Kazde krzeslo to mial byc jeden beatles. Mam cos z oczami ,albo zbyt bardzo bylem pochlonięty dosrywaniem Magdzie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vooda Zobacz posta
    Mam cos z oczami ,albo zbyt bardzo bylem pochlonięty dosrywaniem Magdzie.
    Co za szczerosc

A co do zdjec, to chyba trzeba je zrobic po prostu jeszcze raz, choc osobiscie uwazam ze nie ma tam nic godnego pokazania. Jest duzo ciekawszych miejsc niz jakies sale wykladowe.
    5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów