Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Minimalism

Cool Minimalism

Zawsze ciekawe zabawy z malutką postacią na tle nieba...
    Pozdrawiam
    Szymon W.

Domyślnie

Wiec powiem ze bylo by ciekawie.....ale ten ciemny obszar zabiera zbyt duzo zdjecia......dlatego mnie nie bierze......
    Sam pomysl fajny....nie czepiam sie kolorow bo to abstrakcja jest........ale kadrowo to moze cos takiego jak to, oczywiscie to tylko propozycja....

Domyślnie

Wiem że do kanonu kadrowania tu daleko...ale jakoś tak miałem ochotę na zrobienie pół na pół czarnego i nieba
    Pozdrawiam
    Szymon W.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SzymonWojciechowski Zobacz posta
    Wiem że do kanonu kadrowania tu daleko...ale jakoś tak miałem ochotę na zrobienie pół na pół czarnego i nieba
    Wiesz moze i ochota i pomysl byl.......jednak na tym forum dominuje czarne tlo......i nie wychodzi to na tym tle zbyt dobrze....moze ramke biala bys dodal?!

Domyślnie

Aaaaa na śmierć zapomniałem.
    Szczerze mówiąc pierwsze co po zarejestrowaniu na forum, zmieniłem layout na biały i do teraz nie wyobrażałem sobie tego inaczej.
    U mnie na białym chyba nie razi ażtak bardzo ilość "dołu" zdjęcia.
    Swoją drogą, można by przeprowadzić ankietę kto, w jakim kolorze ma Nasze Forum. :]
    Pozdrawiam
    Szymon W.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SzymonWojciechowski Zobacz posta
    Swoją drogą, można by przeprowadzić ankietę kto, w jakim kolorze ma Nasze Forum. :]
    no mysle ze 95% czarny

Domyślnie

Cholera!
    Przecież białe jest dużo bardziej przejrzyste i jakieś takie "przyjazne" :]
    Pozdrawiam
    Szymon W.

Domyślnie

Pomysł rzeczywiście ciekawy, ale chyba mimo wszytko ciut więcej szczegółów na dole bym chciał zobaczyć.
    Poza tym w LG coś niedobrego z niebem się porobiło

Pzdr

Domyślnie

Pomysł na fotografię interesujący, światło było ciekawe, natomiast samo wykonanie fotografii moim zdaniem niezbyt dobre.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Ja chyba jednak przyklasnę. Bo pomysł fajny i świeżością powiało.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów